← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Speciale mijlpaal voor Landia UK

Landia 25 verjaardag

De toonaangevende chopperpomp en mixerfabrikant Landia UK viert zijn 25e verjaardag.

Sinds het bescheiden begin als een bedrijf voor twee personen, is het bedrijf gestaag maar zeker gegroeid sinds 1994 en heeft het zich stevig gevestigd als een leverancier van oplossingen, die elk stuk apparatuur levert om aan de specifieke behoeften van klanten te voldoen in plaats van standaard.

Levensduur, betrouwbaarheid en back-up vormen de kern van het succes van Landia UK, waarbij bijvoorbeeld de pompen van de allereerste installatie na een kwart eeuw nog steeds in bedrijf zijn bij Rugby STW.

Sinds wijlen Hugh Vaughan en Liz Robinson voor het eerst de deuren openden van Landia UK in Sandford bij Whitchurch, het bedrijf (sinds 1933 het hoofdkantoor in Denemarken), heeft Landia UK gezien dat zijn pompen en mixers een groot aantal industrieën bedienen, vooral waar moeilijk te vaste stoffen in afvalwater verwerken, veroorzaken problemen voor minder robuuste apparatuur.

In het afgelopen decennium is Landia UK bijzonder succesvol geweest in de AD / biogasmarkt, waar zijn extern gemonteerde GasMix-vergistmengsysteem uitzonderlijk populair is gebleken bij operators. Van een bedrijf dat begon met het maken van slurrypompen in 1933, was het geen verrassing dat zijn ingebouwde producten ook gemakkelijk omgaan met voedselverspilling en co-vergistingstoepassingen. Evenzo winnen Landia's GasMix- en chopperpompen nu veel lof in de gemeentelijke / waterindustrie, die de waarde van haar slib via AD / biogas wil maximaliseren. Installaties omvatten al het mengen van vergisters voor Scottish Water, Severn Trent, Bellozanne STW in Jersey en Yorkshire Water.

bev duffy

Bev Duffy, burgemeester van Whitchurch met Paul Davies (rechts) Thorkild Maagaard (links) en Steen Larsen van Landia.

“We hebben in onze 25-jaren al een hele reis gehad", Zei Liz Robinson, die sinds dag één bij Landia UK is, “Maar we hebben nog steeds zoveel potentieel en zin om nieuwe klanten te winnen - we ondersteunen onze klanten altijd om hen te helpen hun fabrieken zo soepel mogelijk te laten draaien”.

Paul Davies, die vandaag Landia UK samen met Liz Robinson leidt, voegde eraan toe: “We geloven enorm in de kwaliteit van onze apparatuur - en zijn erg trots op het horen van de efficiëntie en effectiviteit ervan van onze klanten. Hugh Vaughan heeft echt briljant werk geleverd in het leiden van Landia UK, om ons op de kaart te zetten - en met het uitstekende hardwerkende team dat we nu hebben, blijven we van kracht naar kracht gaan - met alles om voor te spelen in de toekomst".

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Maak pompen en mixers van topkwaliteit. We doen dit sinds 1933. We werken nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing tot stand te brengen. Wij verkopen geen standaardproducten.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link