← Terug naar de categorie Process Automation

Vereenvoudig receptbeheer met nieuwe batch-software

FactoryTalk Batch-software

Nieuwe functies helpen receptrecepten bij te houden, goedkeuringen te beheren en intellectuele eigendom te beschermen

De nieuwste versie van FactoryTalk Batch-software van Rockwell Automation vergemakkelijkt het aanpassen en maken van nieuwe recepten door het goedkeuringsproces voor wijzigingen te beheren en automatisch de genealogie van recepten bij te houden. Nieuwe bindende functies van de beveiligingsautoriteit helpen producenten ook hun intellectuele eigendom te beschermen.

"FactoryTalk Batch-software verwijdert risico's die gepaard gaan met het handmatig beheren van receptwijzigingen,"

zei John Parraga, FactoryTalk Batch productmanager, Rockwell Automation.

"De bijgewerkte software, die nauw geïntegreerd is met het PlantPAx-procesautomatiseringssysteem van Rockwell Automation, biedt oplossingen die variëren van kleine, eenvoudige sequencing tot grote, complexe batch- en sequentietoepassingen. Het vereenvoudigt het beheer van recepten gedurende hun levenscyclus en biedt standaardrapporten met essentiële bruikbare informatie. "

Beheerders kunnen de software gebruiken om specifieke personen of rollen toe te wijzen om recepten goed te keuren voordat ze naar de productielijn gaan. Deze gestructureerde aanpak biedt de traceerbaarheid van de goedkeuring en stelt kwaliteitsbeheersmanagers in staat om eenvoudig recepten te beheren.

Met nieuwe versiebeheersingsmogelijkheden bewaart en herstelt FactoryTalk Batch v12.0 software recepten van wijzigingen. Later kan het recept worden uitgecheckt als een werk in uitvoering en krijgt het automatisch een nieuwe versie toegewezen.

Het bijgewerkte softwaresysteem slaat elke versie automatisch op, zodat gebruikers hun genealogie kunnen bekijken. Receptauteurs kunnen meer recepten beheren en tijd besparen voordat ze handmatig een back-up van bestanden maken voor elke receptwijziging.

FactoryTalk Batch-software biedt ook extra bescherming tegen diefstal van intellectuele eigendom. Met binding met beveiligingsbevoegdheid helpt FactoryTalk Batch-software recepten en gebiedsmodellen te beschermen. Deze extra beveiligingslaag zorgt ervoor dat belangrijke informatie ontoegankelijk is voor weergave, bewerking of uitvoering door onbevoegde gebruikers

De FactoryTalk Batch v12.0-software is nu beschikbaar als onderdeel van het PlantPAx-procesautomatiseringssysteem van Rockwell Automation.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Rockwell Automation Ltd
UK Marketing Communications Specialist
Pitfield, Kiln Farm
Milton Keynes K11 3DR
Tel 0870 242 5004 Fax 01908 839696
E-mail: [Email protected]

Rockwell Automation

Rockwell Automation is een wereldwijde leverancier van industriële macht, controle en informatie-oplossingen

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via