← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Aantrekkelijke verhuuroplossing voor High Spec Signaal & Spectrum Analyzer

Testanalyses in staat stellen te profiteren van superieure prestaties zonder de kostenimplicaties

Exploitant van testapparatuur, Livingston heeft haar uitgebreide verhuurinventaris verder uitgebreid met het vlaggenschipsignaal en de spectrumanalysator van Rohde & Schwarz. De toevoeging van de R & S® FSW biedt technische professionals toegang tot een state-of-the-art product dat uitgebreide analyse-bandbreedte biedt. Livingston kan flexibele huuroplossingen aanbieden als u dergelijke apparatuur slechts voor een beperkte tijd nodig heeft. Ook tijdens de huur / leaseperiode zijn eventuele operationele kosten zoals; kalibratie, verzekering, onderhoud worden verzorgd. Het betekent dat u de flexibiliteit heeft om het artikel terug te sturen wanneer de noodzaak ervan is geëindigd.

Signaal en spectrum analyzer verhuur

De R & S®FSW beschikt over toonaangevende gegevens met betrekking tot zowel faseruis (-137dBc bij 10kHz draaggolfcorrectie) en dynamisch bereik (88dBc met ruisonderdrukking), plus het kan 1000-meetbewegingen per seconde uitvoeren. Dit betekent dat ingenieurs breedband gemoduleerde of frequentie behendige signaalsporen kunnen onderzoeken en evalueren. Dit instrument is gericht op de analyse van de complexe signalen van mobiele netwerken van de volgende generatie, draadloze LAN-systemen, satellietcommunicatie-infrastructuur en radarapparatuur en is in staat om snel de aanwezigheid van valse emissies te bepalen, om te gaan met breedbandige frequentiehopsignalen en om korte pulsen nauwkeurig bij te houden. zeer korte op- en neergangstijden.

Deze oplossing voor signaal / spectrumanalyses met hoge prestaties kan worden geleverd in verschillende frequentiebereikopties - van 2Hz tot 8 / 13.6 / 26.5 / 43.5 / 50 / 67GHz. Indien vergezeld van een externe harmonische mixer, verkrijgbaar bij Rohde & Schwarz via Livingston, kan deze bovenlimiet nog verder worden verhoogd om het 110GHz-merk te bereiken. De eenheid heeft <0.4dB totale meetonzekerheid voor elke frequentie onder 8GHz.

Terwijl met conventionele signaal- en spectrumanalysatoren verschillende normen (GSM, CDMA2000, WCDMA, LTE, enz.) Afzonderlijk worden gemeten, heeft de R & S®FSW het vermogen om meerdere standaarden tegelijkertijd te meten. Dit vertaalt zich in een veel grotere efficiëntie als het gaat om het identificeren en elimineren van anomalieën die optreden door interactie tussen verschillende signalen. Het 12.1-inch formaat, aanraakscherm dat in elke unit is geïntegreerd, biedt een zeer intuïtieve en eenvoudig te bedienen gebruikersinterface. Door gebruik te maken van de MultiView-functie kan een reeks metingen naast elkaar in afzonderlijke vensters worden weergegeven, waardoor het gemakkelijker wordt om verschillende resultatenreeksen op een snelle, handige manier te raadplegen en het risico op beoordelingsfouten te minimaliseren.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.