← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Cell Disruption Equipment Selection Whitepaper

selectie van apparatuur voor verstoring van cellen

De hoogste HPH-werkdruk betekent niet noodzakelijkerwijs de meest effectieve apparatuur voor celverstoring. Dat is de boodschap van procesengineeringbedrijf BPE, dat een nieuwe whitepaper heeft geproduceerd over de selectie van apparatuur voor celverstoring.

Het papier, gratis beschikbaar via de BPE-website, maakt deel uit van de belofte van het bedrijf om beste praktijken over de productiesector te delen.

Daarin onderzoekt auteur Gary McRobbie de verschillende oplossingen die beschikbaar zijn voor verstoringssystemen voor cellen en de factoren die de efficiëntie kunnen beïnvloeden. De whitepaper concentreert zich op het BPE-project voor een belangrijke biofarmacliënt, die op zoek was naar een nieuw celverstoringssysteem dat zou worden gebruikt na het centrifugeren van de fermentatie-oogstoplossing en voorafgaand aan verdere downstream-verwerking.

Er is een analyse gemaakt van een geplande toekomstige pichia-cellijn om de financiële voordelen te beoordelen van de aanschaf van een machine die werkt met een hogere werkdruk met verhoogde efficiëntie van de celverstoring en of de extra kapitaalinvestering gerechtvaardigd was.

Na zorgvuldige analyse, rekening houdend met verschillende wetenschappelijke en kostenfactoren, werd geconcludeerd dat de extra investering in hogedruk HPH of hoge druk micromluidisatie niet zou voldoen aan de doelstelling van de klant voor rendement op kapitaalinvestering.

De aanbeveling was om een ​​middeldrukmachine te gebruiken die aan de technische en commerciële eisen van de klant zou voldoen, terwijl er aanzienlijk zou worden bespaard op kapitaalinvesteringen.

Gary McRobbie zei: "Het selecteren van de best beschikbare technologie voor een project vereist een robuuste beoordeling van kritieke procesparameters en kritische kwaliteitsattributen. Het document beoordeelt een gestructureerde aanpak om de beslissing meteen goed te krijgen, de eerste keer. "

Om een ​​gratis exemplaar van de whitepaper aan te vragen bezoek hier

Voor meer informatie over BPE bezoeken www.bpe-ds.com

BPE Ontwerp en ondersteuning Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via