← Terug naar mixen, mengen & granuleren categorie

Save Up To% energiekosten De Micron Pulvis Sub-Micron Mill 80

Hosokawa AA Afbeelding februari-2017Pulvis 1

Geschikt voor het produceren fijnere deeltjesgrootte dan een jet molen en met het energieverbruik doorgaans tachtig procent minder dan andere molens, de Pulvis biedt een efficiënt alternatief voor het type molens beïnvloeden, als het gaat om ultrafijne frezen.

Als een droog geroerde parelmolen type zijn de Pulvis biedt verkleinen zonder de noodzaak voor een extra droogfase. In het droge proces deeltjes niet opnieuw agglomeraat, maar blijven op een droge, vrij stromende staat, bespaart nog meer energie kosten en tijd.

De molen is gelegen aan de onderkant van de machine en gemalen deeltjes worden overgebracht door de lucht, die door de maalkamer de geïntegreerde classifier de werksnelheid daarvan bepaalt de fijnheid van het eindproduct. De classifier scheidt de vereiste fijne product van grove deeltjes. De grove deeltjes worden teruggevoerd naar de slijpzone.

Met de optie van keramische, slijtvaste slijp- en classificatie-onderdelen is de Micron Pulvis geschikt voor het frezen van keramische materialen, metaaloxiden, batterijmaterialen, mineralen, glas, waterstofabsorberende legeringen, magnetische materialen, pigmenten en koolstof enz.

Ontworpen voor een gemakkelijke toegang, demontage en reiniging van de machine is zeer geschikt voor meerdere toepassingen en frequente materiële wijzigingen.

Verkrijgbaar in verschillende maten 0.75 kW slijpen motor (1.00 kW classificeren motor) aan 70.0 kW slijpen motor (30.0 kW classificeren motor) de Pulvis geschikt is voor testdoeleinden tot en met volledig opgeschaald productie-omvang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hosokawa Micron BV, Runcorn, Cheshire.
Tel: (01928) 755100 714325
E-mail: [Email protected]
Web: www.hosokawa.co.uk

Hosokawa Micron BV

Wij bieden een voedingsbron voor de beste in bewezen machines met bijbehorende technische expertise in proces technologieën en industrieën om individuele oplossingen voor de verwerking te leveren aan specifieke behoeften te voldoen.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.