← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Russell Finex wordt genoemd als een finalist in de Hounslow Business Awards

hounslow zakelijke onderscheidingen

Russell Finex, wereldwijde zeef- en filterspecialist, staat op de shortlist als finalisten voor de Hounslow Business Awards

De Hounslow Business Awards gaan op donderdag 28 Februari 2019 opnieuw naar Hilton Syon Park voor een prestigieuze prijsuitreiking. Georganiseerd door de Kamer van Koophandel van Hounslow, vieren de lokale onderscheidingen voortreffelijk talent en ondernemerschap in verschillende categorieën als erkenning van de bijdrage aan de gemeente. Russell Finex is verheugd om op de shortlist te staan ​​voor vier awards.

Kijkend om het succes van vroegere jaren voort te zetten, eerder genoemd Bedrijf van het jaar, Innovator van het jaar, Beste bedrijf voor marketing en sociale media, Beste MKB en International Business of the Year, Hoopt ​​Russell Finex opnieuw van het succes te genieten. De 2018 Hounslow Business Awards ziet het bedrijf op de shortlist voor Innovator of the Year, Best Business for Marketing en Social Media, Best Business for Customer Service en The Green Award.

Door voortdurende verbeteringen in de productiemethoden en -faciliteiten op het wereldwijde hoofdkantoor in Feltham, Middlesex, is ervoor gezorgd dat Russell Finex wereldwijd leider blijft in de levering van zeef- en filtratieapparatuur. Dit houdt in dat rekening wordt gehouden met de ecologische voetafdruk en dat er stappen worden gezet om een ​​milieuvriendelijkere fabrikant te worden. Russell Finex investeert ook in de ontwikkeling van een dynamische verkoop- en marketingstrategie, met een synergetische benadering die wereldwijd wordt geleverd, en streeft ernaar telkens weer een uitstekende after-sales service te leveren, zodat klanten kunnen garanderen dat hun machines hun maximale niveau blijven gebruiken.

Ray Singh, Gaf Russell Finex Managing Director commentaar,

"We zijn verheugd dat we op de shortlist zijn geweest voor een dergelijke uiteenlopende reeks prijzen. Dit laat zien hoe het bedrijf voortdurend streeft naar verbetering op alle gebieden van ons bedrijf, van productieprocessen en de ontwikkeling van nieuwe producten tot onze strategie voor verkoop, marketing en klantenservice en een groene aanpak. "

Russell Finex is opgericht in 1934 en is een wereldleider in de productie van zeef- en filtratieapparatuur.

Meer informatie over Russell Finex, de veranderingen, ontwikkelingen, prijzen en voortgang van het bedrijf.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.