← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Russell Finex to Exhibit At Worldwide Powder Handling Exhibition

russell finex powtech 2019

Russell Finex exposeert bij Powtech 2019 op stand 564 en toont de nieuwste vibratie sorteer- en zeefmachines voor een verscheidenheid aan poederverwerkende industrieën zoals farmaceutica, voedsel en drank, chemicaliën en cosmetica.

Als toonaangevende beurs voor poeder-, granule- en bulk solids-technologieën biedt POWTECH een uniek overzicht van de huidige mechanische verwerkingstechnologieën en apparatuur voor een verscheidenheid aan industrieën. De tentoonstelling vindt plaats tussen 9TH - 11 april in het Exhibition Centre Neurenberg. Als u op zoek bent naar baanbrekende innovaties op het gebied van bulk- en vaste stoffenverwerking, bewaar de datum.

Met het succes van POWTECH 2017 kijkt Russell Finex uit naar POWTECH 2019. Met de introductie van de nieuwste innovatieve apparatuur voor massieve vaste stoffen, streeft het bedrijf naar het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het tegelijkertijd smeden van nieuwe contacten. Met 85 jarenlange ervaring in het leveren van fijnmazige scheidingstechnologie, heeft Russell Finex zijn leidende positie in deze industrie bewezen.

Bezoek Russell Finex bij stand 564 en ontdek een reeks scheidingsoplossingen, waaronder de Finex 22 ™ zeef, Russell Compact 3in1 Sieve ™, Finex Separator ™ en de Russell Compact Sieve ®. Ervaren verkoopingenieurs zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en bieden u de beste oplossing voor uw behandelingsbehoeften.

Russell Compact Sieve ®
Deze vibrerende zeefmachine is een gerenommeerde eenheid voor het controleren van poeders en vloeistoffen in alle industrieën, omdat deze een geweldige zeefcapaciteit biedt zonder dat ze over te veel hoofdruimte hoeft te beschikken, wat betekent dat deze netjes in uw productielijn past.

Russell Compact 3in1 Sieve ™
Bedrijven die zaklediging nodig hebben, profiteren van deze veiligheidszeef omdat het een ergonomisch kantelplatform combineert met een magnetische afscheider en een zeef in één systeem, waardoor operators worden beschermd en de productkwaliteit wordt gewaarborgd.

Finex 22 ™ zeef
Dit unieke multifunctionele mobiele zeefsysteem biedt veiligheidsscreening en nauwkeurige indeling. Als u moeilijke poeders en vloeistoffen met een hoge viscositeit screent, is er ook een high-speed versie beschikbaar.

Finex Separator ™
Deze vibratiescheider biedt betere nauwkeurigheid, capaciteit, geluidsniveaus en uitbreidbaarheid in vergelijking met traditionele scheiding. Het maakt niet uit in welke branche u werkt, deze krachtige separator wordt gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. U kunt het gebruiken voor het sorteren, ontwateren of ontstoffen van natte of droge materialen tot vijf fracties in één keer.

Ultrasone zeef deblinding
Elimineer productverspilling en verlaag de kosten met een ultrasoon zeefdeblindingssysteem bij het screenen van moeilijke poeders. Het Russell Vibrasonic® Deblinding-systeem maakt gebruik van ultrasone trillingen om verblinding door mazen te voorkomen, resulterend in te allen tijde lopende zeefinrichtingen, maximale en verlengde maaslevensduur.

Lees hoe Russell Finex eerder bedrijven heeft geholpen zoals Powder Systems Limited (PSL), Nestelen Kemira Chemicals (UK) Ltd. met hun poederverwerkingsvereisten, en bezoek 564 bezoeken om een ​​ervaren sales engineer te raadplegen over uw unieke vereisten. Vind verdere bedrijfs- en productinformatie op www.russellfinex.com

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link