← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Rubix Haarlem wordt NSK-gecertificeerde AIP Service Branch

brammer haarlem prijsuitreiking

Het in Nederland gevestigde Rubix Haarlem, een gespecialiseerde leverancier van meer dan 400,000 MRO-producten (onderhoud, reparatie en revisie) aan industriële en onderhoudsklanten uit alle sectoren, is een NSK-gecertificeerde AIP Service Branch geworden.

Een intensief kwalificatieproces werd afgesloten met een reeks eindgebruikersbezoeken door teams van zowel NSK als Rubix Haarlem. Opgericht in 1994 en voorheen bekend als AKN of Brammer, is Rubix Haarlem een ​​zeer proactieve tak van de Rubix-groep met een sterke staat van dienst in het toevoegen van waarde en engineering-specifieke oplossingen voor individuele klantbehoeften.

De relatie van het bedrijf met NSK is zeer sterk en het managementteam wilde op deze basis voortbouwen door AIP (Added Value Program) te gebruiken om een ​​verklaring af te leggen van gezamenlijke samenwerking.

AIP omvat engineering- en serviceoplossingen van NSK die zijn ontworpen om waarde toe te voegen voor eindgebruikers door hun machinebetrouwbaarheid, technische kennis en algehele winstgevendheid te verbeteren (via lagere totale eigendomskosten - TCO).

Als gecertificeerde AIP-servicetak zal Rubix Haarlem ervoor zorgen dat de activiteiten en onderhoudsprocessen van haar klanten nog efficiënter en dus winstgevender zijn, waardoor ze bij elke stap van het proces geld kunnen besparen.

Gecertificeerde AIP Service Branch-training begon in de zomer van 2018, met een Rubix-team dat twee sessies bijwoonde in het trainingscentrum van NSK in Tilburg, Nederland. De eerste sessie omvatte de basisprincipes van AIP en hoe deze het beste op klanten kan worden toegepast, terwijl de tweede zich concentreerde op belangrijke aspecten zoals rendement op investeringsberekeningen, hoe AIP-enquêtes uit te voeren en hoe lagertraining te geven en succesvolle AIP + -demonstraties te ondernemen.

Rubix Haarlem heeft een volledig applicatie-engineeringteam dat is gericht op het toevoegen van waarde voor klanten, dus het starten van het AIP-programma was een logische uitbreiding waarmee het bedrijf een hecht preferentieel partnerschap met NSK kon vormen.

Nadat alle training was voltooid, werden gezamenlijke bezoeken georganiseerd met Rubix Haarlem aan twee productiefaciliteiten voor snacks. Deze activiteit vormde de laatste fase van het Certified AIP Service Branch-proces en omvatte het lanceren van AIP met deze klanten en het ontwikkelen van proceskaarten voor elke site. Uit deze bezoeken werden aanzienlijke potentiële kostenbesparingen geïdentificeerd, die allemaal zullen worden gedocumenteerd en aan de eindgebruikers worden gepresenteerd.

De NSK Certified AIP Service Branch prijsuitreiking voor Rubix Haarlem vond plaats in juli 2019. Uiteindelijk wil het bedrijf een centre of excellence worden en is het bezig met het ontwikkelen van zijn eigen MRO-trainingsmogelijkheden in Haarlem met behulp van NSK-producten en -materialen.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link