← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Ronde trilzeef voor kunststof pellets

rond trilzeefje

Productie gestegen met 50% dankzij verbeterde zeeftechnologie.

Een fabrikant van op maat gemaakte kleurconcentraten en additieven ontdekte dat het nieuwe niveaus van productiviteit en groei kon bereiken door over te schakelen op innovatieve geavanceerde scheidingsapparatuur.

Na eerder te hebben vertrouwd op operatorinspectie en handzeefjes om de kwaliteit van hun kleurconcentraat en additieven te controleren, zocht Accurate Color & Compounding (ACC) naar een efficiëntere oplossing. Als laatste kwaliteitscontrole voor het drogen testte ACC de 40 ”Finex Separator ™ van Russell Finex. Blij met de resultaten, kochten ze de machine samen met zes anderen.

Deze ronde vibrerende zeef is gekozen omdat het unieke rubberen veersysteem het mogelijk maakt veel hogere krachten in de machine te zetten en het grootste deel van de energie op het scherm zelf concentreert.

Het aanpasbare gewichtssysteem van de vibratorconstructie zorgt voor een fijnere en krachtigere actie, die de zeefefficiëntie aanzienlijk verhoogt en standaard draait op 1800 tpm. De nieuwe scheiders hebben de productie-uptime ook verbeterd, volgens Jason Yelm, Plant Manager.

"Ze hebben stilstanden in onze droger als gevolg van overmaat geëlimineerd en de noodzaak om de koppen met 30 te veranderen in 40% verminderd, waardoor de downtime tot een minimum is beperkt," hij zegt. “Door specifieke maaswijdten voor klanten in te stellen, bieden we de exacte korrelgrootte die ze willen bij elke productierun; en we laten het langer lopen omdat we betrouwbaar ongewenste pellets filteren. "

Voor meer informatie over het assortiment zeefmachines en hoe deze kunnen worden opgenomen in uw verwerkingslijnen, alstublieft Contacteer ons.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via