← Terug naar categorie Flowmeting en -regeling

Robuuste, chemisch bestendige flowmeter

robuuste, chemisch bestendige flowmeter

Oval Gear (OG2) flowmeters van Titan Enterprises bieden een ideale oplossing voor toepassingen die een zeer nauwkeurig en chemisch bestendig flowmeetapparaat vereisen.

Er is een keuze uit bouwmaterialen voor de OG2-flowmeter, inclusief volledig niet-metalen bevochtigde componenten, zoals keramiek, een keuze aan elastomeer en PEEK voor het doseren van agressieve chemicaliën.

OG2 flowmeters zijn compact en hebben een robuust ontwerp, waardoor ze betrouwbaar kunnen werken, zelfs bij hogere druk, voor stabiele prestaties met minimaal onderhoud. Bovendien kunnen OG2-flowmeters werken bij temperaturen tot 150 ° C en voldoen ze volledig aan IP67 / NEMA 4. Elke OG2-flowmeter wordt geleverd met een druktestcertificaat waarmee wordt gecontroleerd of het apparaat in staat is om drukken tot 700-balken te verwerken (voor OG2-700-model).

Met een standaard stroombereik van 0.03 tot 4.0l / min op 30cSt-olie kunnen OG2-debietmeters regelmatig uitmuntende herhaalbaarheid (0.1%) en nauwkeurigheid (0.75%) bereiken.

Toepassingen die hebben geprofiteerd van OG2 flowmeters omvatten het monitoren van hydraulische vloeistoffen in grondverzetmachines en windturbines, testen van chemische pompen, meten van sulfietspray in een wijngaard en voor medische dosering.

Voor meer informatie over het flowmeterbereik van de OG2 graag bezoek hier of neem contact op Titan Bedrijven op + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Fabrikant van high performance off-the-shelf en op maat gemaakte debietmeter systemen

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via