← Terug naar behuizingen, rekken en kasten categorie

Rittal's RiMatrix Containerized datacenter levert turn-key oplossing voor Envision AESC UK

denk aan aesc RiMatrix-oplossing

Envision AESC UK had een nieuw datacenter nodig om zijn nieuw verworven kantoor- en productiesite op hun nieuw verworven Sunderland-site te ondersteunen.

Hoewel er behoefte was aan extra rackruimte, was de primaire driver ruimte en locatie. De klant koos ervoor om een ​​intern datacenter (mogelijk kantoor- of magazijnruimte) te verplaatsen en het extern te plaatsen.

Rittal was in staat een oplossing te bieden die consistent is met het vorige systeem, zowel qua ontwerp als qua technologie.

De ingenieurs van Rittal specificeerden de RiMatrix S, een datacenter in een container met een vooraf geconfigureerd ontwerp, wat betekende dat de klant geen extra ontwerpinvoer nodig had.

Binnen de RiMatrix S leverde Rittal 6 x serverracks, 1 x netwerkracks, een ventilatorgebaseerde koelvoorziening, een ABB UPS, een verdeelbord, brandbestrijding en 2 x free-cool koelmachines.

Rittal werkte samen met een M&E partner om de installatie te beheren, wat betekent dat Envision AESC een volledig beheerde turn-key oplossing ontving.

Het resultaat is een compleet datacenter met een kleine site footprint, zonder dat er on-site gebouwd hoeft te worden.

Envision Andy Dixon van AESC UK zei: “Het vermogen van Rittal om een ​​turn-key oplossing te leveren met behulp van een gestandaardiseerd product was een belangrijke overweging voor ons. We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van het RiMatrix S-product en de bijbehorende koelunits. De oplossing heeft ons de omgeving geboden die we nodig hadden om onze kritieke IT-infrastructuur te hosten '.

Meer informatie op www.rittal.co.uk en www.friedhelm-loh-group.com of op twitterrittal_ltd.

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link