← Terug naar behuizingen, rekken en kasten categorie

Rittal-systemen ideaal geschikt voor maritieme toepassingen van schakelapparatuur

bascule brug hydraulische aandrijving

De systemen van Rittal, van behuizings- en behuizingssystemen tot klimaatbeheersingsoplossingen en stroomdistributiesystemen en IT-infrastructuuroplossingen, worden wereldwijd door maritieme operatoren gebruikt.

Deze omvatten een groot aantal scheepswerven, schepen, havens, offshore-platforms en het binnenland, met klanten waaronder de grote scheepswandelaars en scheepswerven.

De keuze voor Rittal als partner wordt doorgaans gedreven door de hoge kwaliteit van zijn portfolio - gemakkelijk voldoende om het hoofd te bieden aan de meest veeleisende mariene omgevingen - en door zijn consistente systeembenadering, die zich uitstrekt van projectplanning tot implementatie.

Onlangs waren de producten van Rittal te zien bij de renovatie van de Nesserland-sluis in Duitsland, die al meer dan 100 jaar een toegangspoort is tot de binnenhaven van Emden. Het werk omvatte een nieuwe brug over de sluis gebouwd voor voertuigen om over te steken die ook is ontworpen om te openen wanneer schepen de haven moeten binnenvaren.

niedersachsen rittal

De stroomtoevoer naar het systeem werd geleverd via drie laagspanningsschakelsystemen in Rittal-behuizingen en omvatte NH slimline-zekeringen-scheidingsschakelaars uit het RiLine-railsysteem van Rittal. Rittal IT-racks zijn geschikt voor de complexe netwerktechnologie van het systeem, met zijn vrijstaande behuizingen met de complexe automatisering en veiligheidstechnologie.

Het systeem van Emden is zodanig ontworpen dat de afzonderlijke functies van de sluis en de brug met elkaar zijn verbonden. Als zodanig vereist het complexe automatisering die in wezen wordt bestuurd over drie verschillende locaties: de hoofdmachinekamer; de motor die de brug aandrijft en het noodbesturingsstation dat daarboven zit.

Mark Guest, Rittal Product Manager voor IT Power Distribution zegt: "Internationale specialisten in de bouw van maritieme schakelinstallaties zijn doorgaans zeer loyale Rittal-klanten, niet in het minst vanwege onze focus op waardecreatie, van engineering via constructie tot uiteindelijke toepassing."

“Voor schakelfabrikanten biedt Rittal een combinatie van hoge productkwaliteit en een gerenommeerd systeemconcept, waarop al onze oplossingen zijn gebaseerd. Dit strekt zich uit van ons assortiment accessoires, dat snel en gemakkelijk toegankelijk is, tot engineeringtools (zoals EPLAN Electric P8 en EPLAN Pro Panel) en zijn Perforex-bewerkingscentra. ”

"Het betekent dat de productietijden kunnen worden geminimaliseerd, terwijl projectleiders snel kunnen reageren op wijzigingen in de oorspronkelijke specificaties en de behuizingen omwisselen als de projectvereisten veranderen."

Meer informatie op www.rittal.co.uk en www.friedhelm-loh-group.com of op twitterrittal_ltd.

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link