← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Rittal Ltd viert zijn 40th-jubileum in Rotherham

Rittal AX KX-behuizingen

2019 markeert de 40e verjaardag van Rittal Ltd in het VK. Het bedrijf startte zijn activiteiten in Rotherham in juli 1979 en biedt distributie-, verkoop- en marketingondersteuning voor zijn klanten.

Het heeft ook locaties in Canary Wharf in Londen en het heeft productiefaciliteiten in Plymouth - dat onlangs won "Manufacture of the Year Award" - die allemaal bijdragen aan zijn reputatie als een van de toonaangevende lichten in de branche voor het bieden van oplossingen voor de behoeften van zijn klanten.

40 jaar innovatie

"Rittal UK maakt deel uit van een groot internationaal succesverhaal," zegt Shane Hope, Managing Director van Rittal Ltd. “Ons kernproductassortiment behuizingen worden overal ter wereld gebruikt en zijn te vinden in meer dan 90% van alle industriële sectoren. Een van onze populairste producten, de AE-behuizing, heeft alleen al meer dan 35 miljoen verkocht. ”

Rittals focus op innovatie en heruitvinding doordringt alle delen van haar organisatie, zelfs in bestaande en zeer succesvolle productlijnen. "Innovatie en heruitvinding is onderdeel van onze vastberadenheid om Industry 4.0 te omarmen en als een klantgerichte benadering van productontwikkeling," gaat Shane verder.

“We hebben bijvoorbeeld de VX25 ontwikkeld - een systeem dat de verwachtingen van de markt overtreft. We hebben ook de langverwachte en binnenkort te lanceren reeks AX- en KX-behuizingen ontwikkeld. Deze ontwikkelingen bevatten sleutelelementen die een digitale waardeketen voor paneelbouw en schakelconstructie ondersteunen. "

Naadloze verbeteringen in de waardeketen

Rittal en zijn zustersoftwarebedrijf Eplan hebben gestreefd naar een naadloze waardeketen voor klanten door verbeterde processtappen in engineering, ontwerp, werkvoorbereiding en productie.

"Deze aanpak en de levering van een end-to-end oplossing - van ontwerpsoftware en digitale tweelingen tot geautomatiseerde systemen voor het aanpassen van behuizingen - betekent dat we onze klanten een verhoogde productiviteit en efficiëntie kunnen bieden voor alle aspecten van het creatieproces van de behuizing en verder," adviseert Shane.

“We helpen klanten te profiteren van de talloze kansen die in de wereldwijde technologiesector worden gecreëerd op het gebied van automatisering, het internet der dingen en cloud-computing.

"We willen graag onze klanten bedanken en iedereen die ons heeft geholpen op onze reis - hier zijn de komende veertig jaar - en daarna!"

Meer informatie op www.rittal.co.uk en www.friedhelm-loh-group.com of op twitterrittal_ltd.

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link