← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Retrofit filtratiesysteem Voordelen Coatings Fabrikanten

retrofit filtratiesysteem

Amazon-filters melden dat coatingsfabrikanten hun SupaClean-filtersysteem plaatsen voordat ze lijnen vullen om onzuiverheden zoals huiden, coagulanten en ongedispergeerde pigmenten uit hun eindproduct te verwijderen.

Geconfronteerd met afnemende ondersteuning en fragmentarische beschikbaarheid van een beëindigde ingesloten filtratiesystemen van een alternatieve leverancier, wordt op grote schaal gemeld dat het SupaClean-systeem een ​​product van betere kwaliteit produceert met een vermindering van filter- / arbeidskosten voor zowel solvent- als watergedragen coatingsproductieprocessen. Met dezelfde afmetingen als het uit de handel genomen filtersysteem biedt het SupaClean-systeem ook het voordeel van een directe retrofit.

Het SupaClean-filtersysteem bestaat uit hoogwaardige filterpatronen van Amazon-filters die zijn ingesloten in twee verzegelde plastic zakken. Dit eigen ontwerp resulteert in de filters en alle procesvloeistoffen die zich in een veilige assemblage bevinden, waardoor het product en de filters geïsoleerd worden.

Filters vervangen met SupaClean-assemblages is snel en eenvoudig, waardoor de traditionele hoge operationele kosten voor het reinigen en veranderen van productiefilters worden verminderd. Elk filtersamenstel kan eenvoudig en snel uit de behuizing worden getild en worden vervangen door een nieuwe eenheid.

Omdat elke SupaClean-filterunit al gemonteerd wordt geleverd, wordt het risico vermeden dat operators filters niet correct installeren en de omloop van het risicofilter optreedt. Als gevolg hiervan is het SupaClean-systeem bij uitstek geschikt voor de batchproductiefiltratie van coatings van topkwaliteit.

Voor meer informatie over SupaClean-filtersystemen alstublieft bezoek hier of neem contact op met Amazon Filters op + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link