← Terug naar Fire & Explosion Prevention categorie

REMBE® is de eerste die de nieuwste norm van de markt implementeert

EG-verklaring van typeonderzoek volgens de norm EN 16009

Q-Rohr®-3 is uitgegeven als allereerste EG-typeonderzoekscertificaat volgens de norm EN 16009 - Vlamloze explosieontlastende apparaten

Sinds december 07 2011, REMBE® GMBH SAFETY + CONTROL uit Brilon / Duitsland heeft hun officiële, schriftelijke goedkeuring in de hand:

Als het allereerste bedrijf op de markt presenteert REMBE® met trots hun EC-type onderzoekscertificaat volgens EN standaard 16009 voor hun Q-Rohr®-3, het beveiligingssysteem voor vlamloze ontluchting!

Deze norm trad voor het eerst in werking in oktober 2011, met vermelding van alle gestandaardiseerde productievereisten met betrekking tot constructie, inspectie, markeringen, documentatie en verpakking en is van toepassing op alle stand-alone beveiligingssystemen voor vlamloze ontluchting.

Als uitvinder van vlamloze ontluchtingsontluchting hebben de REMBE®-technici de originele Q-Rohr® opzettelijk ontworpen op een manier die voldoet aan alle EN-standaard 16009-vereisten in verschillende testscenario's.

"EN standaard 16009 voorziet de klant van nog een ander kwaliteitszegel. Het EC-type onderzoekscertificaat volgens EN-normen 16009 moet het belangrijkste criterium zijn bij het selecteren van een product voor vlamloze explosieontlasting. Deze norm en de verhoogde eisen die aan het EG-typeonderzoek worden gesteld, scheiden het kaf van het koren op de huidige markt. "Zegt Roland Bunse, hoofd van de afdeling explosiebeveiliging van REMBE® en lid van de technische commissie die de EN heeft opgericht 16009.

De Q-Rohr®-3 is in het bijzonder geïmplementeerd voor het binnenshuis vlamloos ontluchten van potentiële stofexplosieve processen. Bij het monteren van de Q-Rohr®-3 is een kostenintensieve installatie van het ventilatiekanaal niet nodig. Een ander voordeel is dat de Q-Rohr®-3 kan worden gemonteerd in de nabijheid van mensen en machines, evenals de eenvoudige, visuele inspectie die afziet van periodieke onderhoudskosten ..

Contact:
REMBE® GMBH VEILIGHEID + CONTROLE
Gallbergweg 21
59929 Brilon, Duitsland
Tel: + 49 (0) 2961- 7405 - 0
Fax: + 49 (0) 2961- 507 14
[Email protected]

REMBE LTD

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.