← Terug naar categorie Compressoren, pneumatiek & hydrauliek

Recycling of the BEKOMAT 31U / 32U / 33U service-unit

BEKOMAT 31U / 32U / 33U service-eenheid

Een belangrijke bijdrage aan het milieu - recyclingservice-eenheden van BM31U / BM32U / BM33U

BEKOMAT is veruit de meest succesvolle elektronische niveaugestuurde condensaatserie - en dat om een ​​goede reden. Het vertegenwoordigt de benchmark voor alle concurrenten wereldwijd. Dit geldt niet alleen voor de betrouwbaarheid. In het bijzonder zijn de duurzaamheidsaspecten gedurende de gehele levenscyclus toonaangevend in de wereld:

Dessin: All wearing parts are housed in a service-unit. The replacement requires only 10% of the time that would be required for a device in which the items would have to be replaced individually. The service-unit is 100% pressure and functionally tested. Effectively, after each service-unit change you have a new unit! This saves personnel resources, reduces downtimes to a minimum and increases reliability.

operatie: De BEKOMAT is een "zero-loss" drain, een apparaat dat verlies van waardevolle perslucht voorkomt. De terugverdientijd in vergelijking met drains die perslucht verliezen, zoals met tijdgestuurde magneetventielen of lekkende vlotterafvoeren, is vaak slechts 1 tot 2 maanden. Er zijn al meer dan 2 miljoen geïnstalleerd en BEKOMAT is een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu en in het bijzonder aan het broeikaseffect.

recycling: Natuurlijk bevat elke service-eenheid waardevolle materialen die niet zomaar mogen worden weggegooid. Het belangrijkste onderdeel is de aluminium behuizing van gegoten aluminium, die niet alleen wordt gebruikt vanwege de bijzonder robuuste materiaaleigenschappen. Het is bijzonder milieuvriendelijk omdat 75% van het aluminium dat ooit wereldwijd is geproduceerd al meerdere recyclingprocessen heeft ondergaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Recycling is zeer efficiënt voor het gebruik van hulpbronnen, omdat bij de alternatieve productiemethode van primair aluminium 20 keer op keer meer energie nodig is - wat natuurlijk 20 keer meer uitstoot van broeikasgassen genereert.

transport: Any kind of transport consumes energy. To achieve the highest possible energy efficiency it of course helps to collect the same type of scrap or as many similar service- units per shipment as possible.

For more information on our BEKOMAT range please contact us on 01527 575778 and we will be happy to help.

Contact: Ruth Goodison
BEKO Technologies Limited
2 & 3 West Court, Buntsford Park Road, Bromsgrove, Worcestershire, Engeland, B60 3DX.
Tel: 01527 575778. Fax: 01527 575779.
E-mail:[Email protected]
Website: www.beko-technologies.co.uk

BEKO Technologies Ltd

Ons vakgebied is alles wat stroomafwaarts van een lucht of gas compressor.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.