← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Vraag en antwoord met Spiroflow's Test Center Guru - Terry Mason

badstof metselaar

Terry Mason is gedurende 12 jaar Test Bay Manager van Spiroflow geweest. Hij was voorheen 30 jaar manager engineering en productie shift bij Castle Cement.

Zoals Terry zal bevestigen, kan het belang van testen niet worden onderschat. Met behulp van ons analyselab zullen we uw product testen om de rusthoek, stroombaarheid en bulkdichtheid te zien (om er maar een paar te noemen), wat ons zal helpen de beste toepassing voor uw product te kiezen.

We namen wat tijd vrij voor zijn drukke rol en nodigden Terry uit om een ​​paar vragen te beantwoorden in een korte Q&A - hier zijn zijn antwoorden:

Beschrijf een typische dag op kantoor?

De dag wordt meestal besteed aan het bekijken van de producten die we binnenkomen voor het testen en het opzetten van volledige materiaalproeven op onze testapparatuur. Sommige tests kunnen meerdere dagen duren - als dit het geval is, kunnen klanten duidelijk deelnemen of, als ze dat liever hebben, kunnen we een video van de tests produceren en ze de resultaten per e-mail sturen. Dit is vooral handig als ze overzeese klanten zijn.

Naast mijn kennis en ervaring gebruik ik meestal zowel product- als apparatuurdatabases als middelen voor het uitvoeren van de tests. Hierdoor kan ik volledig begrijpen wat onze verkoopmanagers van de test nodig hebben en wat ze voor hun klanten moeten produceren.

Naast het fysiek testen van producten, werk ik ook met de engineeringafdeling om feedback te geven over hoe een test is verlopen. Het belangrijkste doel hiervan is technische ondersteuning en richting te geven, zodat klanten een volledig ontwikkelde oplossing voor hun proceskwesties kunnen worden geboden. De resultaten daarvan zijn in feite de basis van onze technische oplossingen.

Wat is een 'niet zo typische' dag op kantoor?

Nou, we hadden meer dan ons eerlijke aandeel vreemde producten ... kippenvleugels, dijbeenderen, visvoer - allemaal erg stinkend! Vreemd genoeg had geconcentreerd vanille-extract, dat overal werd gemorst - jarenlang een aanhoudende pong en sindsdien houd ik nog steeds niet van de geur van vanille.

We hebben ook glinsterende poeder, gebruikt in make-up / foundation, dat het lab dagenlang glitter heeft verlaten!

Beschrijf het belang van de haalbaarheid van producten eerlijkheid v's verkoop?

Zodra een aanvraag is geciteerd, zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om mogelijke problemen met het voorstel te vinden en oplossingen te bieden. Mijn eerdere ervaring in productie en onderhoud betekent dat ik de consequenties van de technische lijn van het niet vroegtijdig benadrukken van problemen volledig begrijp en waardeer. Door eerlijk te zijn over wat wel en niet zal werken, betekent dit dat ik de tijd van klanten niet verspil aan een oplossing die uiteindelijk zou kunnen falen en kostbaar zou blijken te zijn voor beide partijen.

Wat zijn de beste tips die u geeft aan klanten die op zoek zijn naar apparatuur en waar moeten ze rekening mee houden?

De eerste vraag die ik altijd stel is: hoe krijg je het product in ons systeem en hoe haal je het eruit? Het is van vitaal belang dat we de aard van het product volledig begrijpen, en in het bijzonder hoe Spiroflow-apparatuur in het hele proces zou kunnen passen. Als we dat kunnen, kunnen we de beste oplossing voor de klus aanbevelen.

Kun je een voorbeeld geven van hoe je een echt lastig probleem hebt overwonnen?

De meeste klanten krijgen een positief resultaat na het uitvoeren van machineproeven, omdat we geen moeilijke producten van de laboratoriumtests ontwikkelen als we weten dat het onwaarschijnlijk is dat ze werken. We bieden technische oplossingen op maat, dus geen twee tests zijn hetzelfde. Sorry, maar alleen goede resultaten hier!

Wat is ten slotte het beste deel van je werk?

In werkelijkheid is het consequent het vinden van volledig werkbare oplossingen voor de lastige problemen van klanten!

www.Spiroflow.com
[Email protected]
VK: 44 (0) 1200 422525
VS: 1 704 246 0900

Spiroflow Ltd

Wij produceren een volledig assortiment apparatuur voor het verwerken van vaste droge vaste stoffen en ingrediënten in poeder-, korrel-, pellet- en schilfervorm, over het hele spectrum van procesindustrieën.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link