← Terug naar categorie Pumps

Pompen voor hoog rendement: Hydra-Cell

hydra-pompaandrijvingen

Dankzij hun unieke ontwerp zonder afdichting kunnen Hydra-Cell®-pompen uitzonderlijk hoog presteren, beweert Wanner International ... En hogere efficiëntie vertaalt zich direct in 'lagere energiekosten'.

Het Hydra-Cell pompaandrijfmechanisme wordt ondergedompeld in een reservoir met olie, waardoor het permanent wordt gesmeerd en het vermogen wordt overgedragen door de aandrijftrein met minimale wrijvingsverliezen. Omdat er geen dynamische afdichtingen in de verpompte vloeistof zijn om verder energie te verbruiken, minimaliseren de pompefficiënties van de branche, zo hoog als 85%, de Hydra-Cell-vermogensbehoeften.

Dit is vergelijkbaar met rond 45-50% pompefficiëntie voor een typische meertraps centrifugaalpomp en als resultaat kunnen Hydra-Cell-pompen vaak worden uitgerust met kleinere motoren dan nodig zou zijn om aan dezelfde stroom- en drukvereisten te voldoen.

In tegenstelling tot pompen zoals schroef- en tandwielpompen die afhankelijk zijn van nauwe interne toleranties om te werken, hebben Hydra-Cell-pompen geen interne lekwegen voor procesfluïdum en vertonen ze geen efficiëntie "drop-off" als de druk toeneemt en / of de viscositeit daalt.

Wanner heeft ook zijn aandacht gevestigd op het verbeteren van de efficiëntie van het pompsysteem met de introductie van Intelligent Pump Control ™ -technologie, waardoor de systeembehoeften en de drukvereisten nauwkeurig en automatisch kunnen worden aangepast, zonder terug te vallen op verspillende energieverspillende bypass-systemen.

Met energie-efficiëntie die een steeds grotere rol speelt in de total cost of ownership-vergelijking, zou het niet verstandig zijn om Hydra-Cell te overwegen?

Nadere informatie:

Brenda Davis
Hoofd: + 44 (0) 1252 816847
E-mail: [Email protected]
www.hydra-cell.co.uk

Wanner International

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link