← Terug naar categorie Pumps

Toonaangevende Pomp fabrikant gebruikt Digital Twin technologie om klantervaring te verbeteren

Ansys logo

Overeenkomst verbreedt het gebruik van simulatie om preventief onderhoud te verstoren

Grundfos, een wereldleider in het ontwerpen en produceren van pompen en systemen, breidt zijn gebruik van ANSYS-simulatiesoftware uit, waarmee het de kracht van het internet der dingen kan benutten om een ​​complete digitale tweeling te maken. Grundfos zal digitale twin-technologie gebruiken om haar klanten beter van dienst te zijn door verbeterde productkwaliteit en -prestaties, verbeterde ontwikkelingsproductiviteit, geoptimaliseerd onderhoud en lagere totale kosten en risico's die gepaard gaan met ongeplande downtime.

Voortbouwend op de bestaande relatie met ANSYS Elite channel partner, EDRMedeso deze nieuwe meerjarige overeenkomst voorziet Grundfos met brede toegang tot ANSYS 'premium-engineering simulatiesoftware. Als onderdeel van de overeenkomst zal Grundfos flexibele licentie toegang tot en opleiding als expert diensten op vrijwel model hebben, te simuleren en te testen van de fabrikant van innovatieve producten, wat resulteert in een verminderde time to market voor nieuwe producten.

Onderhoud is van cruciaal belang in grote pomptoepassingen waar installaties moeilijk te bereiken en te onderhouden zijn en downtime extreem duur kan zijn. Simulatie gaat verder dan zijn traditionele gebruik van digitale prototyping naar de operationele fase van de productlevenscyclus. Door gebruik te maken van de toonaangevende portfolio van engineering-simulatiesoftware van ANSYS, zal Grundfos digitale twintechnologie gebruiken om real-time operationele gegevens te analyseren om beter inzicht te verkrijgen en sneller beslissingen te nemen terwijl de efficiëntie van de machine wordt gemaximaliseerd. Grundfos zal ook de prestaties van producten analyseren in realistische bedrijfsomstandigheden, goed geïnformeerde voorspellingen maken over toekomstige prestaties en de kosten en het risico van ongeplande downtime verlagen.

"De ontwikkeling van de digitalisering is een belangrijk platform voor onze doelstellingen van groei voor 2020", zegt Jakob Vernersen, senior manager, mechanica en materialen, technologie en innovatie, Grundfos. "We ontwikkelen niet alleen producten die ons onderscheiden in de markt, maar ook meeslepend dienstenaanbod dat ons dan alleen pompen. Voor beide van deze doelstellingen, zullen simulatie en onze samenwerking met ANSYS vitaal belang zijn. "

ANSYS simulatie zal ook Grundfos met gedetailleerde antwoorden op complexe onderhoud uitdagingen die hen zal helpen nieuwe dienstenaanbod te ontwikkelen om hun klanten.

"Digitalisering is een macrotrend die werkelijkheid wordt naarmate de digitale en fysieke werelden convergeren en bedrijven zwaar investeren in interfaces voor mensmachines, op modellen gebaseerde benaderingen en het internet der dingen. Naarmate de kostenmodellen voor sensoren, computer- en communicatie-infrastructuur steeds zuiniger worden, is de digitale tweeling klaar om verschillende industrieën te verstoren ", aldus Rob Harwood, directeur van de wereldwijde industrie, ANSYS.

"Van grote plant exploitatie en het onderhoud aan automotive, luchtvaart en zelfs consumenten-elektronica, de combinatie van het internet der dingen met de unieke inzichten verschaft door middel van simulatie maakt de creatie van een virtuele, digitale versie van een product dat een ongelooflijk boeiende platform voor waarde creëert -Toegevoegd diensten op de top van de productontwikkeling. First-mover advantage op dit gebied zal cruciaal zijn en biedt fabrikanten de mogelijkheid om meer waarde te leveren en stellen dieper en meer strategische relaties met hun klanten. Early adopters en pioniers, zoals Grundfos, hebben de mogelijkheid om te genieten van drastische groeimogelijkheden. "

Voor meer informatie of Literature verzoek contact Grundfos Pompen, Leighton Buzzard, Bedfordshire of Tel: (+ 44) 1525 85 00 00 E-mail: [Email protected] Web: www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.