← Terug naar categorie Pumps

Toonaangevende Pomp fabrikant gebruikt Digital Twin technologie om klantervaring te verbeteren

Ansys logo

Overeenkomst verbreedt het gebruik van simulatie om preventief onderhoud te verstoren

Grundfos, een wereldleider in het ontwerpen en produceren van pompen en systemen, breidt zijn gebruik van ANSYS-simulatiesoftware uit, waarmee het de kracht van het internet der dingen kan benutten om een ​​complete digitale tweeling te maken. Grundfos zal digitale twin-technologie gebruiken om haar klanten beter van dienst te zijn door verbeterde productkwaliteit en -prestaties, verbeterde ontwikkelingsproductiviteit, geoptimaliseerd onderhoud en lagere totale kosten en risico's die gepaard gaan met ongeplande downtime.

Voortbouwend op de bestaande relatie via ANSYS Elite Channel Partner, EDRMedeso, biedt deze nieuwe meerjarenovereenkomst Grundfos brede toegang tot de premium engineering simulatiesoftware van ANSYS. Als onderdeel van de overeenkomst heeft Grundfos flexibele licentietoegang en -training, evenals deskundige services om de innovatieve producten van de fabrikant virtueel te modelleren, te simuleren en te testen, wat resulteert in een kortere time-to-market voor nieuwe producten.

Onderhoud is van cruciaal belang in grote pomptoepassingen waar installaties moeilijk toegankelijk zijn en service nodig is, en downtime kan extreem duur zijn. Simulatie gaat verder dan zijn traditionele gebruik van digitale prototyping naar de operationele fase van de productlevenscyclus. Door gebruik te maken van de toonaangevende portfolio van engineering-simulatiesoftware van ANSYS, zal Grundfos digitale twintechnologie gebruiken om real-time operationele gegevens te analyseren om beter inzicht te bieden en sneller beslissingen te nemen terwijl de efficiëntie van de machine wordt gemaximaliseerd. Grundfos zal ook de prestaties van producten analyseren in realistische bedrijfsomstandigheden, goed geïnformeerde voorspellingen maken over toekomstige prestaties en de kosten en het risico van ongeplande downtime verlagen.

"De ontwikkeling van digitalisering is een belangrijk platform voor onze groei-doelstellingen voor 2020", zegt Jakob Vernersen, senior manager, mechanica en materialen, technologie en innovatie, Grundfos. "We ontwikkelen niet alleen producten die ons onderscheiden op de markt, maar ook een aantrekkelijk serviceaanbod dat ons verder dan alleen maar pompen tilt. Voor beide doelstellingen is simulatie en onze samenwerking met ANSYS van essentieel belang. "

ANSYS simulatie zal ook Grundfos met gedetailleerde antwoorden op complexe onderhoud uitdagingen die hen zal helpen nieuwe dienstenaanbod te ontwikkelen om hun klanten.

"Digitalisering is een macrotrend die werkelijkheid wordt naarmate de digitale en fysieke werelden convergeren en bedrijven zwaar investeren in interfaces voor mensmachines, op modellen gebaseerde benaderingen en het internet der dingen. Naarmate de kostenmodellen voor sensoren, computer- en communicatie-infrastructuur steeds zuiniger worden, is de digitale tweeling klaar om verschillende industrieën te ontwrichten, "zei Rob Harwood, directeur van de wereldwijde industrie, ANSYS.

"Van het beheer en onderhoud van grote fabrieken tot de auto-, ruimtevaart- en zelfs consumentenelektronica, de combinatie van het internet der dingen met de unieke inzichten die door simulatie worden geboden, maakt de creatie van een virtuele, digitale versie van elk product dat een ongelooflijk aantrekkelijk platform voor waarde creëert -vergaderde services bovenop productontwikkeling. Het voordeel van de first-mover op dit gebied zal van cruciaal belang zijn en biedt fabrikanten de mogelijkheid om meer waarde te leveren en diepere en meer strategische relaties met hun klanten op te bouwen. Early adopters en pioniers, zoals Grundfos, hebben de mogelijkheid om te genieten van drastische groeimogelijkheden. "

Voor meer informatie of Literature verzoek contact Grundfos Pompen, Leighton Buzzard, Bedfordshire of Tel: (+ 44) 1525 85 00 00 E-mail: [Email protected] Web: www.grundfos.co.uk

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.