← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

Professionele gids voor optische gasweergave

Professionele gids voor optische gasweergave

FLIR Systems heeft een informatieve gids opgesteld om ingenieurs en technici te helpen meer inzicht te krijgen in optische gasbeeldvormingstechnologie (OGI) en hoe deze gaslekken kan helpen bij het snel vinden en repareren van gaslekken, wat tijd, geld en het milieu bespaart.

Optische gasbeeldcamera's kunnen professionals helpen methaan, zwavelhexafluoride en honderden andere industriële gassen snel, nauwkeurig en veilig te detecteren - zonder systemen af ​​te sluiten. Met behulp van OGI-camera's kunnen operators snel grote delen van apparatuur scannen en gebieden onderzoeken die moeilijk te bereiken zijn met traditionele contactmeetinstrumenten. OGI-camera's kunnen ook lekken detecteren vanaf een veilige afstand en deze onzichtbare gassen weergeven als rookwolken.

Ontworpen om te werken op Apple ™ -apparaten - het FLIR eBook bevat een diepgaande blik door industriële toepassingen van optische gasbeeldvorming, informatieve rijke video-inhoud gemaakt met OGI-camera's, details over hoe OGI en infrarood werken en biedt ook deskundige tips voor het optimaliseren van optisch gas Beeldverkenningen.

Ga naar om een ​​exemplaar van de Professional Guide to OGI eBook aan te vragen www.flir.co.uk/discover/instruments/gas-detection/optical-gas-imaging-the-professional-guide/ of neem contact FLIR Systems op [Email protected] Of + 32-3665-5100.

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link