← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Procesbeheersingsexpertise voor de toekomst

Type-8098-flowave

Dit jaar op de ISPE Europe Annual Conference, die wordt gehouden in Dublin, april 1st - 4th, wordt Pharma 4.0 een van de belangrijkste aandachtspunten, de voordelen ervan en de manier waarop het kan worden geïmplementeerd. Als een van de exposanten is Bürkert een expert in vloeistofcontrolesystemen en zal hij aanwezig zijn om de nieuwste innovaties in procesbesturing en communicatieprotocollen te bespreken.

Bij de productie van farmaceutische producten wordt bij het beoordelen van procesbesturingsapparatuur veel nadruk gelegd op precisie, betrouwbaarheid en hygiëne. De volgende stap is het verbeteren van de integratie van individuele componenten met de bredere besturingsinfrastructuur, wat de efficiëntie zal helpen verbeteren.

Bürkert is een toonaangevende fabrikant en innovator van procesbesturingstechnologie, met specifieke expertise in de farmaceutische industrie. Door samen te werken met klanten kan Bürkert state-of-the-art besturingspakketten ontwikkelen voor processen van laboratoriumtoepassingen tot industriële productie.

ISPE_2018_Logo
Bürkert-experts staan ​​klaar om de nieuwste innovaties in procesbesturing en communicatieprotocollen tijdens de conferentie te bespreken.

Innovatief ontwerp is een van de kenmerken van het uitgebreide productaanbod van Bürkert, waaronder de FLOWave-stroommeter, een product dat veel voordelen biedt op het gebied van nauwkeurigheid en hygiënisch ontwerp. De nieuwste versie van deze baanbrekende component is in staat om bellen en vaste stoffen die in de vloeistof zijn gesuspendeerd te detecteren en om onderscheid te maken tussen vloeistoffen, bijvoorbeeld wanneer een CIP-proces afloopt en de normale productie wordt hervat.

Een ander voorbeeld is een oplossing voor drukregeling voor stikstofdeken voor giststalen, een belangrijk proces voor biotec- en farmaceutische industrieën, onder andere. Het ontwerp omvat een volledig steriel, dubbel balgbesturingsventiel met drukinstelpuntterugkoppeling dat geschikt is voor gebruik in aseptische omgevingen.

In beide gevallen gebruikt Bürkert zijn Systembus-communicatieprotocol dat onbeperkte flexibiliteit biedt tussen Bürkert-apparaten en integratie met bestaande veldbus- en automatiseringssystemen mogelijk maakt. Naast gestandaardiseerde interfaces, zoals PROFIBUS, Modbus, TCP en EtherNet / IP, heeft Bürkert ook een Wi-Fi-module ontwikkeld die de gebruikersinterface verlengt en de mogelijkheid opent om het veldapparaat via een Wi-Fi-netwerk te verbinden.

Voor meer informatie over hoe Bürkert de procesefficiëntie, systeemintegratie of de nieuwste controletechnologie kan verbeteren, bezoekt u Bürkert op tafel 27 in het expositiegebied.

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control-systemen:
Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
www.burkert.co.uk
[Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fabricage van procesapparatuur. Een van de weinige fabrikanten die oplossingen biedt voor de complete regellus.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via