← Terug naar categorie Poederverwerking en -verwerking

Poeder-karakteriseringstools voor poederverwerkers

poeder karakteriseringstools

Na jarenlange ervaring met 20 op het gebied van poederkarakterisering, heeft Freeman Technology waardevol inzicht gekregen in de productontwikkeling en fabricageproblemen waarmee poederverwerkers dagelijks te maken hebben.

Naast aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, heeft het bedrijf nauw samengewerkt met gebruikers van zijn technologie in een breed scala van industrieën om een ​​breed scala aan uitdagingen op het gebied van poederverwerking op te lossen. De resultaten van deze ervaring worden weergegeven in nieuwe online presentaties die nu beschikbaar zijn via de Freeman Technology-website.

In een 'Een inleiding tot poeders' Tim Freeman, Managing Director van Freeman Technology, geeft een kort overzicht van waarom poeders uitdagend zijn en hoe de complexiteit van de bulkassemblage het procesgedrag kan beïnvloeden.

In navolging van deze presentatie, 'Werken met poeders - Hoe uitgebreide karakterisering uw proces kan optimaliseren', De heer Freeman onderzoekt hoe het voorspellen en kwantificeren van de stroombaarheid van het poeder de procesprestaties kan ondersteunen, gebruikmakend van korte casestudy's om precies te markeren hoe de gegevens die zijn gegenereerd met behulp van poedertests kunnen worden gebruikt.

In 'Gebruik van de FT4-poederreometer voor natte granulatietoepassingen' hij presenteert in detail hoe en waarom natte granulatie wordt gebruikt in de industrie en beoordeelt de voordelen van het kwantificeren van hoe korrels veranderen met wijzigingen in procesparameters.

Andere presentaties omvatten een inleiding tot producten in de Freeman Technology-portfolio, waarbij de voordelen van uniaxiale poedertests en nieuwe in-line technologie voor het beoordelen van poederstroommetingen worden beoordeeld.

Ga naar - om deze presentaties te bekijken - www.freemantech.co.uk/_presentations

Freeman Technology Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link