← Terug naar de categorie Meting en instrumentatie verwerken

Platinum-draadgewonden en vlakke-filmdetectoren

Draad wond

Labfacility biedt een breed scala aan precisie platina temperatuur detectieweerstanden in zowel draadgewonden als vlakke filmconstructies. Alle standaard artikelen zijn in hoeveelheid uit voorraad leverbaar

  • Pt100, Pt500, Pt1000 en andere beschikbare waarden
  • Breed scala aan maten
  • Tolerantiewaarden omvatten klasse A of B, tot 1 / 10th van klasse B
  • Enkele of duplex

dunne film

Platinadraadgewikkelde detectoren omvatten een zuivere platinadraad gewikkeld in een miniatuurspiraal en geplaatst in axiale gaten in een aluminiumoxide staaf met hoge zuiverheid. De bewegingsvrijheid van de platinadraad geeft een goede stabiliteit op lange termijn en een breed bedrijfstemperatuurbereik van -200 tot + 800 ° C. Labradrageveldraadgewonden detectors zijn cilindrisch van vorm en bij uitstek geschikt voor huisvesting in een beschermende metalen buis.

Platinafilmdetectoren worden geproduceerd door de afzetting van een platinafilm op een vlak keramisch substraat, waarbij het platina wordt afgedicht om bescherming te bieden. Vlakfilmdetectoren zijn verkrijgbaar in verschillende grootten en worden aanbevolen voor toepassingen die een kleine omvang, snelle reactie op temperatuurveranderingen, oppervlaktemeting en weerstand tegen trillingen en schokken vereisen. Ze zijn over het algemeen minder duur dan draadgewonden detectoren, maar de keuze voor tolerantieklassen is beperkter.

Neem contact op met Labfacility Limited voor meer informatie over:

+31 (0)20 654 4060

[Email protected]

www.labfacility.com

LABFACILITY Ltd

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link