← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Farmaceutische zeefmachines voor het verwerken van onbewerkte ingrediënten

farmaceutische zeefmachines

Russell Compact Airlock Sieve ™ bereikt OEL-niveau 5 voor minimale blootstelling aan operators.

Bij de verwerking van actieve farmaceutische ingrediënten (API's) speelt de grenswaarde voor beroepsmatige blootstelling (OEL) een belangrijke rol bij het ontwerp van een proces om ervoor te zorgen dat exploitanten geen blootstellingsrisico lopen.

Toen Cipla Ltd hun OEL-conforme fabriek in hun Goa-fabriek in 2005 bouwde, was het daarom essentieel om een ​​screener te hebben die de kwaliteit en integriteit van het product zou garanderen zonder de veiligheid van hun operators in gevaar te brengen.

Op zoek naar een geschikte zeef om overtollige vervuiling van hun binnenkomende grondstoffen te verwijderen en om ondermaatse deeltjes na granulatie te verwijderen, woonde Cipla een tentoonstelling bij en kwam het OEL-niveau 5-conform tegen Russell Compact Airlock Zeef™.

De zeef maakt gebruik van een pneumatisch klemsysteem, dat, in combinatie met de gepatenteerde Twist Lock Inflate (TLI) technologie, zorgt voor een uniforme stofdichte afdichting. Het monteren en demonteren van de zeef wordt binnen enkele seconden bereikt.

De componenten worden in de basis geplaatst en geplaatst door het deksel te draaien en te vergrendelen zonder gereedschap. De luchtlamp wordt vervolgens opgeblazen om de unit tijdens bedrijf te beveiligen en af ​​te dichten.

De eenheid is geschikt voor continue of batchbewerkingen en leent zich ook voor toepassingen waar een aantal verschillende producten worden verwerkt vanwege de eenvoud en snelheid waarmee het kan worden gedemonteerd en gereinigd.

Neem contact op met Russell Finex om meer te weten te komen over het volledige assortiment scheidingsapparatuur dat beschikbaar is voor farmaceutische verwerkingslijnen.

Russell Finex Ltd

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link