← Terug naar categorie Pumps

Verpakte pompsets compleet met pompen, leidingen, kleppen, instrumentatie en bedieningselementen

plaat ondersteuning

Met de groei van steeds complexere projecten, biedt offsite build een essentiële oplossing die helpt een aantal van de uitdagingen te overwinnen. Deze vooraf ontworpen oplossingen vinken alle vakken af ​​in termen van de coördinatie van een reeks elementen, van planning en ontwerp, tot fabricage, de feitelijke assemblage van componenten, plus alle vereiste testen.

Bij Grundfos zien we steeds meer aanvragen vanuit verschillende gebieden, zoals: grotere bouwprojecten, industriële oplossingen en de waterindustrie, die allemaal kunnen profiteren van het feit dat verpakte sets ter plekke aankomen, compleet met alle noodzakelijke pompen, leidingen, kleppen, instrumenten en bedieningsorganen.

Het selecteren van een partner die beschikt over de capaciteit, kennis, expertise en alle benodigde accreditaties om alle fasen binnen het proces te leveren, is de sleutel. Dit is waar de 12,000m2 Grundfos-fabriek in Sunderland waarde toevoegt, omdat het een erkend centrum is van uitmuntende productie waarmee klanten ontwerpen, bouwen, assembleren, testen en distribueren van onder één dak, waardoor dit een gestroomlijnde en zeer kosteneffectieve optie is.

Er is een echte toekomst voor deze systemen die de flexibiliteit hebben om consequent een complete oplossing voor een groot aantal eisen te produceren. Als je er baat bij zou kunnen hebben om je pompvereisten op een bord te laten bezorgen, bezoek dan www.grundfos.co.uk .

Grundfos Pompen BV

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via