← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Op skid gemonteerde filtratieoplossingen voor waterbehandeling

op schuiven gemonteerde filtratieoplossingen

Amazon Filters is een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte skid gemonteerde filtratieoplossingen voor procesregeling, bouwdiensten en gemeentelijke waterbehandelingsinstallaties voor stroomsnelheden tot en met 100 m3 per uur.

Als een van Europa's leidende producenten van procesfiltratiesystemen heeft Amazon Filters een uitstekende staat van dienst wat betreft het leveren van statische en mobiele op een slip gemonteerde filtersystemen voor de filtratie van gezuiverd en proceswater, voor ontziltingsinstallaties en voor gemeentelijke watervoorziening.

Op basis van diepgaand begrip en kennis van het brede scala aan waterbehandelingsprocessen, kunnen Amazon-filterexperts nauw samenwerken met klanten om cruciale projectparameters vast te stellen, waaronder te verwijderen verontreinigingen, waterdoorvoer, onderhoudsbehoeften en beperkingen in de installatieruimte.

mobiele op de skid gemonteerde filtratiesystemen

Met behulp van modulaire filterpatronen en behuizingen kan Amazon Filters filtratiesystemen bieden die enorme flexibiliteit bieden en die op relatief korte termijn kunnen worden geleverd. Gebruik makend van zijn gepatenteerde SupaPore en SupaPleat geplooid en SupaSpun dieptefiltertechnologieën, bieden Amazon Filters skid-mounted filtratiesystemen een langere levensduur en grotere doorvoer dan concurrerende systemen. Bovendien maken de op sleden gemonteerde filtratieoplossingen van Amazon Filters het gebruik van kleinere systemen mogelijk, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en voor nieuwe installaties ook besparingen op kapitaalkosten kunnen worden gerealiseerd.

Voor meer informatie over een op maat gemaakt skid of op een container gebaseerd filtratiesysteem om uw waterzuiveringsproces te beschermen, alstublieft bezoek hier of neem contact op met Amazon Filters op + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link