← Terug naar categorie Pumps

Op maat gemaakte verticale pompen om bestaande Girdlestone-pompen te vervangen

isg agent berik

Amarinth verzekert order voor op maat gemaakte verticale pompen van Karachaganak Petroleum Opererend via haar agent Industrial Systems Group, Kazachstan

Amarinth, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, toepassen en produceren van centrifugaalpompen en bijbehorende apparatuur voor de olie- en gas-, petrochemische, chemische, industriële en energiemarkten, heeft een order binnengehaald van Karachaganak Petroleum Operating (KPO) in Kazachstan. actieve agent Industrial Systems Group (ISG), voor op maat gemaakte verticale pompen ter vervanging van bestaande Girdlestone-pompen.

De order, voor twee 3m verticale pompen van KPO, was de eerste die Amarinth heeft gewonnen in samenwerking met ISG, een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige apparatuur voor de olie- en gasindustrie en aanverwante industrieën in Kazachstan. Na de behoefte in de Kaspische regio aan zijn producten te hebben geïdentificeerd en een aanzienlijke investering te hebben gedaan die resulteerde in verschillende succesvolle projecten, tekende Amarinth een agentuurovereenkomst met ISG om haar te helpen haar aanwezigheid op de Kaspische markt verder uit te breiden en te consolideren.

Amarinth werd benaderd om de pompen te leveren omdat haar producten EAC-gecertificeerd zijn, een vereiste om apparatuur te leveren aan de EAC Economische Unie van Rusland, Wit-Rusland, Kazachstan, Armenië en Kirgizië. Bovendien vereiste KPO minimale stilstandtijd voor dit project en Amarinth heeft een bewezen expertise in het leveren van op maat gemaakte projecten op korte doorlooptijd.

De pompen zullen bestaande Girdlestone-eenheden vervangen die in een gevaarlijk gebied werken en moesten dus zowel hydraulisch als dimensioneel op de oude pompen worden afgestemd. De nieuwe Amarinth-pompen bevatten een op maat gemaakte externe lijnlagervoeding voor elk van de afzonderlijke lijnlagers en een smaller niet-standaard basisplaatontwerp. Bovendien waren deze op maat gemaakte pompen vereist bij een strakke levering van 24 weken.

Oliver Brigginshaw, Managing Director van Amarinth, zei: “We zijn verheugd deze bestelling van KPO te hebben beveiligd met onze agent ISG. We hebben een succesvolle staat van dienst in het leveren van pompen in de Kaspische regio en onze samenwerking met ISG is de volgende stap in de verdere ontwikkeling van onze aanwezigheid. "

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Alex Brigginshaw
Business Development Director
Amarinth Limited
Bentwaters Park
Rendlesham
Woodbridge IP12 2TW
Netherlands

Tel: + 44 (0) 1394 462131

[Email protected]

Amarinth kan ook bereikt worden op haar website: www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth is een wereldwijd toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van centrifugaal pompen en bijbehorende apparatuur voor de offshore en onshore olie-en gas exploratie, productie en raffinage-industrie, petrochemische, chemische en industriële markten

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link