← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Ontmoet HBM op PPMA Total Show 2019

hbm pw27_005

Bezoekers van de Processing and Packaging Machinery Association (PPMA Total Show) van dit jaar kunnen de nieuwste meetoplossingen van HBM zien, waaronder de PW27 load cell, waarmee de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie snelle, hygiënische gewichtstests op verpakte producten kunnen uitvoeren.

PW27 / 25 is gemaakt voor aseptische toepassingen en is nauwkeurig, robuust en gemakkelijk schoon te maken, waardoor het geschikt is voor de kiemvrije, hygiënische normen die vereist zijn voor bedrijven die verpakkingen produceren of vullen met voedingsmiddelen of medicijnen. PW27 is de eerste laadcel - in dit maximale capaciteitsbereik - ontworpen volgens de normen van de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG).

De PW27-loadcel is goed beschermd tegen vocht en extreem taai (beschermingsklasse IP68 / IP69K). Het is voorbereid voor het reinigen met stoomstralen en zorgt ervoor dat zelfs de kabelstekkers worden beschermd. De geïntegreerde overbelastingsbeveiliging is tot 1,000% van de maximale capaciteit, zodat de load cell niet breekt, zelfs niet als er per ongeluk op wordt getrapt tijdens gebruik of reiniging.

Bezoekers van de stand van HBM krijgen ook een kijkje op PAD, de connecter van het bedrijf voor het koppelen van analoge transducers en loadcellen aan de digitale wereld. Deze handige eenkanaalsversterker digitaliseert alle analoge loadcellen en is compatibel met een M12-connector, waardoor hij ideaal is voor controle van wegen of vullen en doseren.

HBM demonstreert ook zijn robuuste en eenvoudig te reinigen Z6R buigstraal-laadcel, waarmee verpakkingsfabrikanten artikelen van 20 tot 200kg kunnen wegen. Z6R garandeert topprestaties in toepassingen met hoge hygiëne-eisen of in ruwe omgevingen.

PPMA Total Show, dat plaatsvindt van 1st tot 3rd oktober, op de NEC Birmingham in het VK, is de grootste beurs voor verwerkings- en verpakkingsmachines in het VK. Bezoekers kunnen netwerken, seminars bijwonen, nieuwe ideeën en oplossingen vinden - en potentiële nieuwe leveranciers, beïnvloeders en technische experts ontmoeten.

HBM zal beschikbaar zijn voor de duur van de show op stand C74.

Meer informatie over HBM is beschikbaar op: www.hbm.com/en

HBM UK Ltd

HBM levert test- en meetproducten en -diensten voor een uitgebreid scala aan meettoepassingen in vele industrieën

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link