← Terug naar Gezondheid en veiligheid categorie

Online workflowsysteem past bij PCB-fabrikant tot A 'T'

t-kaarten vergaderzaal

Rustington gebaseerde Photronix Ltd vervaardigt hoogkwalitatieve printplaten en is ondanks zijn relatief nieuw op de markt een van de leidende PCB-leveranciers voor de Britse elektronicamarkt geworden.

Vanaf de dag dat ze in 1997 werden opgericht, hadden ze een eenvoudig doel om langdurige partnerschappen voor de productie van PCB's te ontwikkelen door nieuwe technologieën te omarmen en hun faciliteiten uit te breiden van ontwerp, prototyping tot volumefabricage.

Photonix-bedrijfsleider Alan Millard is van mening dat het eenvoudig en effectief beheren van de voortgang van taken essentieel is en met deze geest in het workflowsysteem T CARDS ONLINE geïnvesteerd heeft om hen te helpen hun kantoor efficiënter te laten functioneren.

Een van de belangrijke voordelen van het T Cards Online-systeem is de eenvoud en het gebruiksgemak. Nadat het virtuele bord is geconfigureerd, kunnen ontwerpen van T-kaarten eenvoudig worden aangepast aan de vereisten. Er zijn standaardsjablonen voor verschillende toepassingen om het nog eenvoudiger te maken.

Status en communicatie kunnen worden verbeterd door de alarm-, signaal- en e-mailmeldingfuncties te gebruiken. Er is ook een mogelijkheid om externe documenten bij te voegen om documentatie te verzamelen. Omdat een aantal kaarten op dezelfde kaart verschijnen, kunnen ze een kleurcode hebben voor gemakkelijker identificatie en naarmate het werk vordert, worden de kaarten eenvoudigweg gesleept en in een nieuwe kolom geplaatst.

Toen hem werd gevraagd naar zijn ervaring met het gebruik van T-kaarten, merkte Alan op:

"T Cards is een succes geweest in de manier waarop we onze dagelijkse vragen beheren en de mensen bij T Cards Online zijn erg behulpzaam geweest. Het systeem wordt verder ontwikkeld en sommige nieuwe functies hebben grote verbeteringen aan de manier waarop we werken aangebracht.

De nieuwe APP maakt een bijzonder verschil voor mij omdat ik regelmatig naar China en het Verre Oosten reis, nu is het zo gemakkelijk voor mij om de status van onze banen te controleren, waar ik ook ben, wanneer ik een telefoontje krijg van klanten. Het heeft ons echt geholpen ons bedrijf te stroomlijnen en ons in staat te stellen nog meer uit te breiden. "

De ervaring van Photronixs met het gebruik van het innovatieve T Cards Online-systeem is een ander voorbeeld van hoe een steeds breder scala van bedrijven onderzoekt en profiteert van een eenvoudige, maar zeer effectieve online managementtool. Het resultaat is efficiënter jobbeheer waar u ook bent dankzij online toegang, samen met meer gedetailleerde financiële informatie die van onschatbare waarde is voor kostenbeheersing.

Meer informatie van:

T-kaarten online,
Addington, West Malling, Kent, MER19 5BP, Verenigd Koninkrijk.
Tel: + 44 (0) 1732 871417
e-mail: [Email protected]
www.tcardsonline.com

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link