← Terug naar categorie Inspectie en zichtsystemen

OGI-camera voor gevaarlijke locaties

FLIR GFx320

De FLIR GFx320 Optical Gas Imaging (OGI) -camera biedt ongeëvenaarde technologie voor het visualiseren van vluchtige koolwaterstoflekken op aardgasputlocaties, offshore-platforms, vloeibare aardgasterminals en meer.

Om landmeters meer zelfverzekerd en veilig te laten werken, is de GFx320 gecertificeerd om kleine koolwaterstoflekken te visualiseren met de gevoeligheid die vereist is om te voldoen aan de OOOOa methaanregel van de US EPA.

Met zijn superieure resolutie, thermische gevoeligheid en de optie van een hoge gevoeligheidsmodus maakt de FLIR GFx320 het mogelijk

landmeters om lekken te visualiseren die de exacte emissiebron kunnen aangeven en onmiddellijk met reparaties te beginnen. De GFx320 kan ook nauwkeurig temperaturen meten, waaronder temperatuurverschillen en een beter visueel contrast voor verbeterde detectie van gaspluimen.

Daarnaast ontwierp FLIR de GFx320 met ergonomische functies zoals het scharnierende LCD-scherm om landmeters te helpen vermoeidheid te voorkomen, zelfs tijdens de hele dag enquêtes.

Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over het gebruik van de GFx320 op gevaarlijke locaties of neem contact op met FLIR Systems op + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR Commercial Systems

Wij ontwerpen, produceren en Market Thermal Imaging Infrared Camera

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link