← Terug naar categorie Lagers

NSK Turkije organiseert trainingsdagen bij klanten in de staalindustrie

J-Line serie lagers

NSK Turkije voegt waarde toe voor klanten in de staalindustrie door trainingsdagen te organiseren bij een drietal staalfabrieken. De drie trainingsdagen werden onlangs afgerond in lijn met het bedrijfsdoel van het continu vergroten van de klantkennis in deze belangrijke sector voor de Turkse economie.

Hoewel training bij klanten wordt uitgerold naar andere industrieën, heeft NSK Turkije het programma gestart met de identificatie van drie prominente staalfabrieken die, zoals velen over de hele wereld, gebruikmaken van de voordelen van de lagertechnologieën van NSK.

Het doel was om productieprocessen en onderhoudsprocessen efficiënter en dus winstgevender te maken. Over de drie locaties van klanten profiteerden in totaal 60-deelnemers van staalfabrieken zoals mechanisch onderhoud, rolwinkels en continugieten van de geboden kennis.

Bij de staalproductie worden lagers gebruikt in een breed scala aan installaties en apparatuur die zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse processen bedienen, van de opslagwerf voor grondstoffen tot daadwerkelijke rollende en raffinage-activiteiten.

De werkomgeving voor deze lagers is uniek voor staalproductie, voornamelijk als gevolg van factoren zoals deeltjesverontreiniging, water en warmte. Bovendien hebben de lagers waarschijnlijk te maken met zware of schokbelastingen, trillingen, extreme werksnelheden en snelle acceleratie en vertraging.

"Volgens onze filosofie van het vergroten van de klantkennis, heeft ons team van specialisten een reeks sectorgebaseerde technische trainingsprogramma's opgezet bij de klant, waarvan de eerste voor de staalsector was", zegt Emrah Çakır, territoriummanager van NSK Turkije . "De trainingsdagen werden in drie belangrijke staalfabrieken gehouden met de inbreng van de Europese staalsectormanager van NSK, Mihai Samoila."

NSK kan een breed scala aan lageroplossingen aanbieden voor de staalsector, van standaard tot hoge capaciteitseenheden. Op de trainingsdagen van de staalfabriek in Turkije was er aandacht voor de nieuwste serie NUB-lagers voor continugieten, evenals de nieuwe J-Line lagereenheden die volgens de JIS-standaard zijn vervaardigd en in zes populaire woningtypen zijn ondergebracht. Ook werd het NSK Added Value Program (AIP) gepresenteerd, waar ondersteuning wordt geboden om klantactiviteiten en onderhoudsprocessen efficiënter en winstgevender te maken.

Het uitgebreide trainingsaanbod van NSK helpt klanten hun dagelijkse kennis uit te breiden en lagers te gebruiken om de levensduur van machines en apparatuur te maximaliseren. Het nieuwste trainingsprogramma omvat een breed scala aan gevestigde cursussen die gericht zijn op de belangrijkste leerbehoeften van degenen die betrokken zijn bij het specificeren, gebruiken en onderhouden van lagers, met gespecialiseerde instructeurs bij de hand om te helpen.

Voor meer informatie kunt u bezoek hier

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link