← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

NSK onthult balschroeven, lagers en lineaire geleidingen bij EMO 2019

p bs-din-serie

Een van de exposities uit de uitgebreide portfolio van NSK op de EMO Hannover 2019-beurs van dit jaar is een aantal opmerkelijke producten voor werktuigmachines, waaronder het onlangs geïntroduceerde assortiment DIN-standaard kogelomloopspillen en een nieuwe serie precisiebal met hoge duurzaamheid. schroeven. Er wordt ook een reeks geoptimaliseerde spindellagers gepresenteerd voor een steeds hogere precisie en snelheid, terwijl een ander product dat onthuld moet worden een reeks lineaire rolgeleiders is die zijn uitgerust met zeer stofdichte afdichtingen. Bezoekers van EMO Hannover, die op 16-21 september plaatsvindt, zullen NSK vinden op stand B34 in hal 7.

Snelle DIN-standaard kogelomloopspillen voor werktuigmachines

De NSK-showcase op EMO Hannover wordt bekroond door de onlangs geïntroduceerde DIN-standaard kogelomloopspindels, die zijn ontworpen om een ​​hoge snelheid en hoge belastingscapaciteit te bieden, evenals een laag geluidsniveau. 1.4 maal dynamisch belastingsvermogen kan worden bereikt dankzij het gebruik van NSK's gepatenteerde TF-lagerstaal.

p-CRB-robustride

De speciale kooi van Robustride-lagers helpt slijtage te minimaliseren, zelfs bij hoge belastingen
PR Ref. C042019-N | 2 / 3

Ook in de schijnwerpers zal NSK's nieuwe assortiment precisiekogelkopschroeven met hoge duurzaamheid worden gebruikt, die gebruik maken van nieuw ontwikkelde oppervlaktebehandelingstechnologie om slijtage te verminderen en een onderhoudsvrije werking voor langere intervallen te realiseren. Op de loopbanen wordt een speciale oppervlaktetextuur aangebracht om de oliefilmvorming aanzienlijk te verbeteren. Het is typisch moeilijk om een ​​bevredigende oliefilm te vormen tijdens operaties met een laag toerental, met een korte slag en oscillerend type. Zelfs onder zulke omstandigheden zijn precisie-kogelschroeven met hoge duurzaamheid echter drie keer beter bestand tegen slijtage dan standaard NSK-producten. De kogelschroeven zijn ideaal voor bewerkingscentra die zeer nauwkeurige bewerkingen uitvoeren, zoals matrijzen en matrijzen machinaal bewerken, evenals EDM-machines (elektrische ontlading).

De verwisselbare balschroef van NSK voor geautomatiseerde overdracht (pick en place) systemen zal een ander hoogtepunt op de show zijn. Hier worden de as en de moer individueel voorbereid, zodat NSK de specificatie voor willekeurige matching kan garanderen, waardoor ze uitwisselbaar zijn. NSK verwisselbare kogelomloopbouten, die C7 nauwkeurigheidsgraad bieden, zullen beschikbaar zijn in asdiameters van 15-32 mm en met kabels van 5-20 mm. Een NSK K1-smeerunit kan ook worden aangeboden.

Een andere innovatie op het display is de S-HTF-kogelschroefserie voor spuitgietmachines, die meer dan het dubbele van de levensduur biedt en 1.3 keer meer dynamische belastingscapaciteit dan het vorige generatieproduct van het bedrijf.

hoge duurzaamheid balschroef

Nauwkeurige precisiekogelschroeven van NSK hebben een nieuw ontwikkelde oppervlaktebehandeling
technologie

Geoptimaliseerde spillagers voor steeds hogere precisie en snelheid

NSK presenteert zijn onlangs geïntroduceerde eenrijige cilindrische rollagers met de aanduiding 'Rustrichting'. Het belangrijkste kenmerk van lagers uit de Robustride-serie is de kooi, waar geometrie en geleiding specifiek zijn verbeterd voor gebruik op de spindelaandrijving van gereedschapsmachines. De resultaten van dit optimalisatiewerk omvatten een betere verdeling van het smeermiddel en, op zijn beurt, een verminderde en uniformere warmteontwikkeling binnen het wentellager, waardoor slijtage wordt geminimaliseerd, zelfs bij hoge belastingen.

Een verdere lageroplossing zal duidelijk zijn met de robuuste serie ultra-hogesnelheid hoekcontactkogellagers met de Sursave-kooi, die op een machinespil zal worden weergegeven. De kooi vergemakkelijkt 20% minder warmteontwikkeling in vergelijking met conventionele lagers die werken onder hoge snelheden.

Datos adjuntos sin titulo 02413

4) Lineaire rolgeleiders uit de RA-serie zijn gemonteerd
met een zeer stofdichte V1 bodemafdichting

Hoogwaardige lineaire beweging

NSK presenteert zijn nieuwe RA-serie lineaire rolgeleiders met zeer stofdichte V1-afdichtingen en V1-bodemafdichtingen om de levensduur en betrouwbaarheid van werktuigmachines te verbeteren. Stofdichte prestaties en lage wrijvingsweerstand zijn bereikt door het optimaliseren van de vorm en het contact van de afdichtingslip en het gebruik van een afdichtingsmateriaal met een hoge slijtvastheid. De RA-serie wordt getoond in een waterbak op EMO Hannover.

Ook vermeldenswaard is een reeks lineaire geleiderails die de mogelijkheid bieden om te bekleden met een keramische laag. De zwarte, ultradunne coating (~ 1 μm) is ontworpen voor werktuigmachines die in ruwe omgevingen werken en biedt hoge roestwerende eigenschappen.

NSK bij EMO 2019: hal 7, stand B34.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link