← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

NSK toont innovaties op het internationale VDI-congres'Dritev - Drivetrain for Vehicles'

ev aandrijfsysteem

In lijn met de verschuiving van de automobielindustrie naar elektrische voertuig (EV) -technologie en de voortdurende trend van inkrimping, zal NSK de aandacht vestigen op een compact EV-aandrijfsysteem op het Dritev 2019 internationale congres in Bonn, Duitsland (10-11 juli) . Met NSK-groefkogellagers is het innovatieve systeem geschikt voor gebruik bij hoge snelheden in krachtige elektrische aandrijflijnen.

Georganiseerd door de Vereniging van Duitse Ingenieurs (VDI) Wissensforum, verzamelt Dritev 's werelds experts op het gebied van aandrijflijnen. Het evenement is relevanter dan ooit, omdat de wereld van transmissies momenteel bezig is met marktuitdagingen, zoals het beheersen van CO2-emissies, een explosieve toename van aandrijflijnvarianten en regelgevende interventies door overheden. Veel problemen blijven onopgelost en daarom moeten bedrijven verschillende strategieën aandrijven die leiden tot een uitgebreide elektrificatie van de aandrijflijn, omdat dit de beste manier is om voorbereid te zijn op de toekomst.

De resultaten van de recente O & O-inspanningen van NSK zullen worden getoond, met specifieke aandacht voor geavanceerde EV-technologieën en -producten, elektrificatie van voertuigcomponenten en verbetering van de efficiëntie van onderdelen van aandrijflijnen. Een van de primaire transmissies die getoond wordt, zal bijvoorbeeld het bovengenoemde NSK EV-tractieaandrijf-snelheidsreductiemiddel zijn, dat bijdraagt ​​tot vermindering door het gebruik van een gecombineerd tractiedemper en hogesnelheidsmotorontwerp. In fysieke termen is het systeem 40% kleiner dan een conventioneel tractie-aandrijfsysteem. Met een verkleiningspercentage van 4 is het NSK-systeem met 125 kW-capaciteit ook aanzienlijk stiller in gebruik.

NSK presenteert een combinatie van huidige technologie en stapsgewijze elektrificatie met producten om te ondersteunen van standaard, via HEV, tot EV-projecten. Het middelpunt van een aantal andere cutaway-transmissiesecties zal het EV-tractieaandrijfsysteem zijn.

Afgezien van diepgroefkogellagers die high-speed versies en elektrische isolatie omvatten, zullen de belangrijkste lagermaterialen te zien zijn: naaldlagers, cilindrische rollagers en kegellagers tot 6th generatie-varianten, die allemaal worden gebruikt door Europese OE en Tier automotive klanten.

Ga naar voor meer informatie over Dritev www.vdi-wissensforum.de/en/dritev.

Congresafgevaardigden worden uitgenodigd om NSK te bezoeken in het World Conference Center op stand 115.

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link