← Terug naar categorie Lagers

NSK-oplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie

NSK

De voedings- en drankensector is al lang een focusgebied voor NSK, dat een van 's werelds grootste fabrikanten van wentellagers is. Specifiek voor deze industrie hebben NSK-wentellagers zeer relevante ontwerpattributen zoals roestvrije materialen, gesloten constructie en levenslange smeermiddelen die compatibel zijn met voedingsmiddelen.

Continu, snel bedrijf en de strengste hygiënestandaarden en bedrijfsomstandigheden vragen om betrouwbare, robuuste lagers die kostenefficiënte productie mogelijk maken. Uitstekende prestaties en onderhoudsvrije werking moeten worden gegarandeerd, ondanks dat ze bestand moeten zijn tegen hoge temperaturen, water en chemicaliën. De lagers moeten ook elke verontreiniging van voedingsmiddelen veilig en betrouwbaar voorkomen.

Lagertoepassingen voor voedselproductie omvatten grondstof-, primaire (snijden en mengen), secundaire (vormgeven), transport, inspectie, verwarming en verpakkingsprocessen, terwijl dranktoepassingen zich richten op het vormen van flessen, vullen, afdichten, inspectie en verpakking.

Om de keuze van de lager in dergelijke processen te vereenvoudigen, heeft NSK de catalogus 'Oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie' vernieuwd. Deze uitgebreide publicatie bevat een overzicht van de sector en belicht de individuele behoeften van voedselverwerkingslijnen. Kernproducten worden ook gepresenteerd.

Beschikbaar om te downloaden van het e-books-platform van NSK op www.nsk-literature.com, de bijgewerkte versies van de 'Products for the Food and Beverage Industries'-catalogus zijn beschikbaar in het Engels en zullen binnenkort worden aangevuld met andere taalversies.

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link