← Terug naar afspraken categorie

NSK Europe benoemt Chief Operating Officer

dr ulrich nass

Op 1, februari 2019, nam dr. Ulrich Nass (52) de functie van Chief Operating Officer bij NSK Europe op zich. De benoeming weerspiegelt de ambitie van het bedrijf om verder te bouwen op zijn groeitraject in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dr. Ulrich Nass heeft tientallen jaren leiderschapservaring opgedaan in technologiebedrijven, voornamelijk in de automobielindustrie, en heeft een bewezen staat van dienst in de belangrijkste NSK Europa markten.

Voordat hij bij NSK kwam, was hij werkzaam bij Brose Group, waar hij Senior Vice President was van Product Group Door Modules, en daarvoor als Managing Director van de Product Unit Closures Systems.

Tot 2012 was dr. Ulrich Nass werkzaam in verschillende senior managementfuncties bij Kiekert AG, een specialist in zij- en achterklepgrendels voor auto's. Zijn laatste functie bij Kiekert AG was als Executive Vice President Global Product Development en Program Management.

Dr. Ulrich Nass voltooide een master in werktuigbouwkunde en promoveerde op de slijtage van wormwielen aan de Ruhr-universiteit in Bochum.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via