← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

NSK-catalogus schetst DIN-standaard kogelschroeven met hoge snelheid voor gereedschapswerktuigen

NSK Kogelschroef -DIN-serie

NSK heeft een nieuwe catalogus uitgebracht met uitleg over de mogelijkheden, kenmerken en specificaties van de nieuwste generatie DIN-standaard kogelomloopspillen voor gereedschapsmachines. Ontwerpingenieurs kunnen eenvoudig de catalogus downloaden van www.nsk-literature.com.

Met meer dan een eeuw ervaring en een brede productportfolio wil NSK ervoor zorgen dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot de informatie die voor elk project nodig is. Kogelschroeven die worden gebruikt in werktuigmachines zijn kritische componenten, die de beweging en positionering verschaffen die nodig is voor precisiebewerkingen. Door de catalogus op haar nieuwste generatie DIN-standaard kogelomloopspillen te publiceren, brengt NSK vitale informatie bij de vingertoppen van werktuigmachinefiguren.

De catalogus schetst een aantal nuttige ontwerptips. Er zijn bijvoorbeeld verschillen tussen de twee typen kogelrecirculatiesysteem die beschikbaar zijn: een kogelomloopspindel van het einddeflectortype en het nieuw ontwikkelde interne deflectortype.

NSK DIN-standaard kogelomloopspillen zijn speciaal ontworpen om hoge snelheid, hoge belastingscapaciteit en laag geluidsniveau te bieden. 1.4 keer dynamische belastbaarheid kan worden bereikt dankzij het gebruik van NSK's gepatenteerde TF-lagerstaal, waarvan de details in de catalogus te vinden zijn.

De nieuwste balschroeven van NSK voldoen aan DIN 69051 (ISO 3408) met betrekking tot zowel afmetings- als tolerantieklassen. Gefabriceerd in schachtdiameters van 32 tot 63 mm en met kabels van 10 tot 40 mm, bieden de kogelschroeven een snelheidsfactor tot 160,000 dn. Dit prestatieniveau garandeert geschiktheid voor zeer snelle verspaningstoepassingen waarbij een zeer nauwkeurige positionering ook vereist is.

Een volledige reeks specificaties wordt vermeld in de catalogus, inclusief de maximaal toegestane voedingssnelheden en productafmetingen. Al beschikbaar in het Engels, zal de publicatie binnenkort worden aangeboden in het Duits, Italiaans en Spaans.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link