← Terug naar categorie Lagers

NSK blijft namaak met nieuwe app

nsk verifieer app-precisielagers

In samenwerking met de WBA (World Bearing Association) heeft NSK een nieuwe app ontwikkeld om de lopende kwestie van neplagers te helpen bestrijden. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf nauw samengewerkt met de WBA, JBIA (Japan Bearing Industry Association) en autoriteiten over de hele wereld om de wet en orde op vervalsers te handhaven en neplagers van de markt te elimineren.

Met een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat, wordt NSK wereldwijd erkend voor het produceren van hoogwaardige en betrouwbare lagers die worden ingezet in een groot aantal belangrijke industrieën, waaronder de automobielindustrie. Hierdoor is NSK een doelmerk geworden voor vervalsers.

Discreditabele exploitanten die hun geld verdienen met copycat-lagers, brengen niet alleen hun eigen bedrijf in gevaar - door gewetenloos lagers te kopen en verkopen van lagers van inferieure kwaliteit - maar die van onwetende eindgebruikers, die denken dat ze echte lagers krijgen voor een spotprijs. Bovendien kunnen nagemaakte lagers voortijdig, misschien catastrofaal, falen en daarom een ​​inherent veiligheidsrisico inhouden.

nsk neplager verpakking

In het licht van deze problemen levert NSK veelzijdige inspanningen om neplagers te bestrijden, waaronder recente resultaten met de app 'NSK Verify'. NSK Verify stelt klanten in staat om de authenticiteit van lagers te beoordelen door een speciale 2D-barcode op de doos te scannen.

Als de volgende stap in de inspanningen van NSK om neplagers te elimineren, heeft het bedrijf samengewerkt met collega-grote lagerbedrijven om een ​​nieuwe app te ontwikkelen ´WBA Bearing Authenticator: WBACheck´. Deze nieuwste app is in staat om de peilingauthenticiteit van WBA-aangesloten bedrijven te beoordelen, opnieuw door een 2D-barcode te scannen.

Zo'n snelle taak maakt het gemakkelijk voor klanten die lagers van meerdere bedrijven kopen om originaliteit te waarborgen. Bovendien, als een niet-geregistreerde peiling wordt gedetecteerd, zal de app NSK automatisch op de hoogte brengen. De nieuwe WBACheck-app kan worden gedownload van de officiële WBA-website op www.stopfakebearings.com.

Uiteindelijk is de taak van het aanhouden van vervalsers een tijdrovende, kostbare oefening. NSK blijft echter onaangetast blijven jagen op deze bedrieglijke handelaren in neplagers om ervoor te zorgen dat klanten wereldwijd met vertrouwen NSK-producten kunnen blijven kopen en gebruiken.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Handtekening: Zilveren lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link