← Terug naar categorie Poederverwerking en -verwerking

Nieuwe e-books bieden bijgewerkt deskundig advies over de selectie van poedertesters

selectie van poedertesters

Recente herzieningen van twee populaire e-boeken van Freeman Technology bieden helder, deskundig advies voor wie op zoek is om te investeren in de technologie voor het testen van poeders. 'Een poedertester kiezen' bespreekt de beschikbare technologie en is bijgewerkt met recente innovaties zoals uniaxiaal poeder testen.

'The Value of Powder Testing' gaat in op de vraag hoe testgegevens een economisch rendement opleveren en gaat nu ook over de beoordeling van de voordelen van realtime metingen. Aangevuld met 'An Introduction to Powders', een inleiding op het gedrag van poeders, zitten beide e-books boordevol nuttige informatie voor iedereen die op zoek is naar begeleiding op dit industrieel belangrijke gebied.

Alle drie de e-books zijn gratis beschikbaar om te downloaden op: www.freemantech.co.uk/_ebook

Poedertesttechnieken variëren van eenvoudig tot verfijnd, met de kosten van een tester die oploopt tot tienduizenden ponden. Het begrijpen van de sterke en zwakke punten van verschillende technieken en testers is daarom essentieel voor het kiezen van een oplossing die kostenefficiënt aan de vereisten voldoet.

Poedertesters variëren aanzienlijk in termen van hun vermogen om gegevens aan te leveren die relevant en voldoende gevoelig zijn om de problemen op te lossen die men regelmatig tegenkomt bij het omgaan met poeders, zowel in R & D als in productie.

'Een poedertester kiezen' omvat de meeste testtechnieken bij routinegebruik, inclusief alle USP-methoden. De nieuwste editie bevat lawinemethoden en uniaxiale testen, een techniek die is ontwikkeld door Freeman Technology, die poedervloeibaarheid op een analoge manier classificeert voor testen van afschuifcellen, maar een eenvoudiger directere methode gebruikt.

Het e-boek bevat een korte beschrijving van de principes die ten grondslag liggen aan elke techniek, samen met een bespreking van sterke en beperkende factoren, en biedt de informatie die nodig is om een ​​keuze te maken die goed is afgestemd op individuele vereisten.

De resultaten van poedertests kunnen bestaan ​​uit snellere vooruitgang in R & D, veilige identificatie van een goedkopere grondstof, effectieve probleemoplossing van een procesprobleem en / of een hogere productkwaliteit. Al dergelijke winsten worden in verband gebracht met tastbare economische voordelen.

De waarde van poedertests legt uit hoe de terugverdientijd van testen te schatten, met de nieuwste editie inclusief een voorbeeldstudie gebaseerd op het gebruik van in-line poederstroombewaking, zoals geïllustreerd door het Lenterra-flowsensorsysteem, waarvoor Freeman Technology exclusief is wereldwijde distributeur.

Lees meer over Freeman Technology-producten, waaronder de Uniaxial Powder Tester en het Lenterra-flowsensorsysteem hier

Ga naar om de e-books te downloaden www.freemantech.co.uk/_ebook

Freeman Technology Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via