← Terug naar de categorie Process Control & Automation

Nieuw laserbewerkingscentrum revolutie in de productie van controlepanelen bij ingenieursbureau

laserbewerkingscentrum

In een "Verenigd Koninkrijk" heeft het in Hawarden gevestigde elektrotechnisch bedrijf, LCA Group, zijn controlepaneeloperaties omgeschakeld van handmatige productie naar end-to-end automatisering, inclusief laserbewerking. Verwacht wordt dat de verhuizing de productiviteit en efficiëntie zal veranderen.

LCA Group, die onlangs nieuw eigenaar werd, heeft geïnvesteerd in:

een laserbewerkingscentrum van Rittal Automation Systems 3D om een ​​revolutie teweeg te brengen in de constructie van de roestvrijstalen panelen door processen te automatiseren die eerder met de hand werden uitgevoerd door een Secarex-snijcentrum om DIN-steunrails, C-rails en kabelgoten een Averex-bedradingscentrum te snijden om draden op de juiste lengte te snijden voor het strippen en krimpen met draadferrules

Met Eplan Propanel-software die geïntegreerde 3D-modellering en computer-aided design (CAD) -mogelijkheden biedt, is het bewerkingscentrum geprogrammeerd om het meten en bewerken tot een uiterst hoge mate van nauwkeurigheid te beheren, panelen in een fractie van de vroegere tijd te verwerken.

Hiermee kan LCA Group in de toekomst bestellingen van grotere volumes uitvoeren, evenals snelle levering van bulkbestellingen, waaronder levering op de volgende dag.

"Onze investering in deze nieuwe Rittal Automation Systems-machine is ongelooflijk belangrijk voor de groei van onze productie- en ontwerpactiviteiten op het gebied van bedieningspaneel in het VK," zei Alan Sheppard, Managing Director van LCA Group.

"Het is een intentieverklaring in termen van onze groei, want het betekent dat we nu meer, sneller, beter en efficiënter leveren aan klanten over de hele wereld zonder concessies te doen aan de kwaliteit waar we beroemd om zijn."

De bedieningspanelen van LCA Group worden gebruikt in een groot aantal sectoren, waaronder nucleaire industrie, voedselproductie, elektriciteitsopwekking, water en nutsvoorzieningen, olie- en gasbedrijven en farmaceutische bedrijven.

"Deze nieuwe Rittal Automation Systems-machine biedt ons mogelijkheden die onze concurrenten in het Verenigd Koninkrijk ver vooruit zijn," Alan toegevoegd.

"Combineer dat met onze nieuwe 3D CAD-mogelijkheden en we dompelen onze klanten onder in het ontwerp- en bouwproces als nooit tevoren. Ze vliegen letterlijk naar binnen en vliegen weg uit de ontworpen producten die we bouwen, en we kunnen ze binnen enkele dagen aan hun deur leveren.

"Dat niet alleen, maar we doen nu eenmalige opdrachten of massaproductie van regelpaneelkasten met grote volumes met een paar knoppen."

Heath Grant, Rittal's Area Sales Manager, adviseerde, "De ervaring van LCA Group toont aan hoe de waardeketen van Rittal het hele proces van paneelopbouw en -ontwerp kan automatiseren.

"We zijn er echt op gebrand Britse bedrijven aan te moedigen technologie toe te passen die een revolutie teweegbrengt in paneelbouw en elektrotechniek over de hele wereld.

"Als het gaat om de verwerking van panelen, bewerkingscentra van Rittal Automation Systems, zijn lichtjaren voorsprong op de alternatieve, handmatige aanpak. Ze versnellen de verwerking met maar liefst 66 procent in vergelijking met de traditionele handmatige methode.

"Onze online Return on Investment (ROI) -calculator laat zien hoe snel het bewerkingscentrum zichzelf terugbetaalt en we verwachten van klanten dat ze aangenaam verrast zijn door wat ze vinden!

"Bovendien heeft ons uitgebreide assortiment apparatuur voor professionele werkplaatsactiviteiten LCA Group voorzien van volledig geautomatiseerde end-to-end machinebouw. Dat is alles, van frezen en laserbewerking, tot draadverwerking en bedrading, snijden van kabelgoten en steunrails, tot paneelbehandeling en -montage. Het is zo veel sneller en de afwerking is altijd ongeëvenaard. "

Nadere informatie is beschikbaar op www.rittal.co.uk, www.youtube.com/watch?v=7d27sUtLL0Ubeheren en www.friedhelm-loh-group.com of op twitterrittal_ltd.

Rittal Ltd

Wij bieden behuizingen, stroomdistributie, klimaatbeheersing, IT-infrastructuur en software & services.

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link