← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Nieuw kantoor in Zuid-Afrika voor Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson Marlow kantoor in Zuid-Afrika

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) heeft een nieuw, groter kantoor, servicefaciliteit en demonstratieruimte 'peristaltisch testlab' geopend in Zuid-Afrika.

Dit nieuwe, grotere pand - in totaal meer dan 23002-meters - biedt extra technische ondersteuning en service voor het Bredel-assortiment hogedrukslangpompen, MasoSine-sinusvormige pompen en Watson-Marlow slangenpompen en slangen.

Het kantoor bevindt zich in Laser Park, West Rand, en wordt bemand door een team van 28-medewerkers onder leiding van Nico van Schalkwyk, General Manager, die sinds 1989 bij het bedrijf werkt. Het bevat ruimte voor 'schone' winkels voor producten, evenals speciale ontvangst- en verzendingsgebieden.

Naast extra ruimte voor opslag en pomponderhoud omvat de nieuwe faciliteit een volledig uitgerust trainingscentrum en een testlab. Dit gebied is ontworpen om bedienings- en onderhoudstrainingen te geven aan het eigen personeel van WMFTG evenals aan distributeurs en klanten.

Nico van Schalkwyk, General Manager van Watson-Marlow Fluid Technology Group South Africa:

“Dit is een zeer opwindende tijd voor mijn team en ik. We zijn verheugd dat de investering in extra faciliteiten ons in staat stelt om een ​​veel dieper niveau van ondersteuning te bieden aan onze vele klanten. Ik ben bijzonder trots dat we het eerste peristaltische testlaboratorium in Zuid-Afrika aanbieden en dat ons onze concurrenten een stap voor blijft. ”

Watson-Marlow Fluid Technology Group heeft een wereldwijd netwerk van activiteiten, waaronder tien fabrieken en 37 directe verkoopkantoren. Het bedrijf maakt deel uit van de Spirax-Sarco Engineering plc Group en heeft zijn hoofdkantoor in Cornwall, Verenigd Koninkrijk.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is de wereldleider in nis peristaltische pompen en bijbehorende vloeistofpadtechnologieën voor de voedings-, farmaceutische, chemische en milieu-industrie

Handtekening: Platina-lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Deel via
Kopieer link