← Terug naar categorie Pumps

Nieuwe Sludge Digester Retrofit door Landia voor Scottish Water

Landia chopper pompen

Landia kan haar GasMix-vergister-mengsysteem voor stalen of betonnen tanks achteraf inbouwen. Landia heeft met Scottish Water een belangrijke nieuwe bestelling binnengehaald om twee slibvergisters achteraf aan te passen met de veelgeprezen GasMix-mengsystemen.

Twee gedeeltelijk ondergrondse gegoten in-situ vergisters (17m van 20m) bij Nigg nabij Aberdeen worden nu bediend door de extern gemonteerde GasMix - ontworpen voor eenvoudig onderhoud en sterk verbeterde gasopbrengsten. Alle delen van het systeem kunnen van de buitenkant van de tank worden verwijderd. Het vorige mengsysteem was problematisch en onderpresterend.

Elke vergister bij Nigg wordt uitgerust met twee diametraal tegenoverliggende Landia hakpompen (Landia kan stalen of betonnen tanks ombouwen), die dikke vloeistof uit de bodem van de tank trekken, waar vaste stoffen worden gehakt om het verteringsproces te versnellen en verstopping van leidingen te voorkomen. nozzles.

In de eerste fase van het mengproces wordt de vloeistof in de bovenste helft van de tank geïnjecteerd, terwijl biogas wordt afgezogen van de bovenkant van de tank en in de vloeistof wordt gemengd. Dit heeft niet alleen het voordeel van het verminderen van het drijfvermogen aan het oppervlak van de vloeistof, maar blijft ook mengen nadat de pompen zijn uitgeschakeld dankzij de stijgende gasbellen.

Met 2x 30kW-systemen op elke 4000m3-vergister komt het geïnstalleerde vermogen overeen met een zeer zuinige 15-watt per kubieke meter. Wanneer rekening wordt gehouden met kortere looptijden (zo laag als 20 minuten in het uur), kan de energiebesparing aanzienlijk zijn.

Bovendien betekent een kortere doorlooptijd dat pompslijtonderdelen aanzienlijk langer meegaan.

Deze nieuwste order voor het Landia GasMix-vergistermengersysteem volgt op succesvolle installaties in Londen, Shropshire, Somerset, Jersey en Ierland, evenals talrijke projecten in het buitenland, waaronder Australië, Duitsland, de VS, Maleisië, Denemarken en China.

www.landia.co.uk

Landia Ltd

Maak pompen en mixers van topkwaliteit. We doen dit sinds 1933. We werken nauw samen met onze klanten om de best mogelijke oplossing tot stand te brengen. Wij verkopen geen standaardproducten.

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link