← Terug naar de categorie Weegsystemen en apparatuur

Nieuwe catalogus presenteert expertoplossingen voor industriële weegtoepassingen

Het vinden van de juiste oplossing voor gevaarlijke weegmethoden is een moeilijke taak. Om fabrikanten in een aantal sectoren bij te staan, heeft METTLER TOLEDO een nieuwe catalogus gepubliceerd, Weeg- en meetcompetentie voor uw branche. Deze gratis catalogus biedt oplossingen voor de farmaceutische, chemische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, productie-, grondstoffen-, transport- en logistieke industrie, evenals weegcomponenten voor Original Equipment Manufacturer (OEM) en systeemintegratoren.

Om belangrijke aankoopbeslissingen met betrekking tot gevaarlijke gebieden te helpen maken, bevat de nieuwe catalogus alle producten voor gevaarlijke locaties op één plaats met extra informatie over voorschriften en veiligheid voor handmatige en automatische weegterminals; hoge precisie schalen; laad cellen; weegbruggen; en meer.

"Als het gaat om het voldoen aan wettelijke vereisten en het leveren van uiterst nauwkeurige en geschikte weegapparatuur voor gevaarlijke gebieden, verklaart de Weighing and Measuring Competence for Your Industry alle belangrijke informatie op een eenvoudig te begrijpen manier", zegt METTLER TOLEDO Segment Market Manager Steven Wise. "Weegapparatuur van METTLER TOLEDO is gebouwd met naleving, efficiëntie en kwaliteit in gedachten om de investeringen van klanten te beschermen, de winst te vergroten en de productkwaliteit en productiviteit te verbeteren," zegt hij.

Bestel vandaag nog uw exemplaar voor meer informatie over industrieel wegen en meten van milligrammen tot tonnen.

Ga naar een exemplaar van de catalogus www.mt.com/ind-catalog.

Contact

Nina Schafroth
METTLER TOLEDO
+41 44 944 23 76
[Email protected]

Mettler-Toledo BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.