← Terug naar categorie Stofbeheersing

Nieuwe 'Business Wins' Help Dust Control Specialist Boost Sales By 40%

stoffilter stookt op

Een reeks nieuwe contractwinsten hielp een toonaangevende fabrikant van stofbeheersings- en stofafzuigsystemen een recordjaar veiligstellen.

Dustcheck Ltd, opgericht in 1978, zag de verkoop stijgen met 40% in de afgelopen twaalf maanden - inclusief spannende projecten om Weetabix, Marley Eternit en Johnson Matthey te helpen verzekeren dat hun werkruimten stofvrij zijn.

Dustcheck-logoAanzienlijke investeringen in het team voor verkooptechnologie en verbeterde klantenondersteuning en aftermarket-zorg hebben de sterke groei van het bedrijf ondersteund en er zijn al plannen om hierop voort te bouwen met de ontwikkeling van een nieuw assortiment.

"We hebben een aanhoudende groei doorgemaakt sinds het bedrijf werd overgenomen door Filtermist International Ltd in 2017 om deel uit te maken van de wereldwijd succesvolle Absolent Group," verklaarde Andy Darby, UK Sales Manager bij Dustcheck.

"Dit was een echt mijlpaalmoment in de 40-jaren geschiedenis van ons bedrijf en heeft ons toegang gegeven tot de middelen en expertise van de bredere groep, zoals het werken met Multi-Fan Systems aan grotere projecten die een single-source oplossing nodig hebben. ”

Hij vervolgde: "Klanten houden echt van deze aanpak, omdat we nu sneller projecten kunnen voltooien en extra verantwoordelijkheden kunnen regelen waarvoor ze elders heen gingen.

"We zijn nog maar kort in de groep geweest en de verkoop heeft 40% al verhoogd ... het goede nieuws is dat dit nog maar het begin is en er aanzienlijk potentieel is voor ons om het marktaandeel zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland aanzienlijk te vergroten."

Dustcheck, dat de ISO9001-kwaliteitsaccreditatie behelst, biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle stofbeheersings- en containmentvereisten door slim, innovatief ontwerp, productie en installatie.

Het bedrijf levert een toonaangevend assortiment cartridge-, zak- en paneelfiltratieproducten aan klanten die meer dan 10 verschillende sectoren omvatten, waaronder voedingsmiddelen, farma, constructie en kunststoffen en rubber.

Het ontwerpteam werkt vanaf het begin met klanten samen om de juiste technologie te specificeren om een ​​stofvrije werkplek te garanderen, waardoor kostbare uitval van apparatuur wordt vermeden, energieverbruik wordt verminderd, processen worden verbeterd en catastrofale gebeurtenissen worden voorkomen, zoals explosies.

dustcheck soreen

Belangrijk is dat de op maat gemaakte en standaardsystemen een gezonde en veilige werkomgeving voor het personeel zullen creëren.

Andy voegde toe: "In mei vorig jaar verwierven we de bedrijfsmiddelen van het in Glasgow gevestigde Dust Control Solutions en dit gaf ons een echte voet aan de grond in Schotland en een basis voor Filtermists service en Local Exhaust Ventilation (LEV) ingenieurs ten noorden van de grens.

"Dat is een gebied dat we echt willen laten groeien. De andere focus zal liggen op de voedingsindustrie, waar we een speciale marketingcampagne lanceren om de voordelen van een stofvrije omgeving voor bedrijven in deze sector te benadrukken. "

Hij concludeerde: "Dit is met name relevant voor de bakkerijsector en komt voort uit een nieuwe aanbeveling voor de Health and Safety Executive (HSE) om beroepslongziekten op de werkplek aan te pakken, een probleem dat naar schatting elk jaar 14,000-gevallen veroorzaakt en leidt tot verlies van 400,000 werkdagen."

"We kunnen oplossingen bieden die helpen bij het voldoen aan de wetgeving en, wat belangrijker is, zorgen voor de best mogelijke werkomgeving voor uw personeel."

Voor meer informatie, bezoek aub www.dustcheck.com of volg @dustcheckltd op twitter.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link