← Terug naar categorie Analysers en laboratoriumapparatuur

Nieuwe brochures beschrijven de volledige implementatie-suite van synTQ® V4.0-procesanalysetechnologie

Proces analytische technologie

Optimale industriële automatisering heeft een nieuwe reeks brochures geproduceerd met de kenmerken, voordelen en toepassingsmogelijkheden voor alle modules in synTQ® V4.0, de onlangs uitgebrachte softwaresuite voor de PAT-implementatie (procesanalytische technologie) in de sectoren life sciences, voedsel en petrochemie .

synTQ® V4.0 is dit eerste veelomvattende aanbod dat is ontworpen om bedrijven te voorzien van één solide en bewezen softwareplatform voor de ontwikkeling, toepassing en het beheer van PAT van het onderzoekslaboratorium naar hun wereldwijde productienetwerken.

Dankzij de modulaire structuur van het SynTQ®-platform kunnen gebruikers de functionaliteit kiezen die het best geschikt is voor hun specifieke behoeften, waardoor een snelle en kosteneffectieve implementatie mogelijk is, met het vertrouwen dat het altijd mogelijk zal zijn om te upgraden of extra mogelijkheden toe te voegen zonder te moeten herzien of herzien bestaande gegevensstructuren opnieuw opbouwen.

Momenteel omvat synTQ® V4.0 de volgende modules, die elk in detail in het nieuwe brochurepakket worden beschreven:

• synTQ® Lite. Een kosteneffectieve, instapmodel-PAT-implementatiemanager die kan worden ingezet op elk afzonderlijk instrumentsysteem, zowel in het ontwikkelingslaboratorium als op de werkvloer.
• SynTQ® Flexible Manufacturing. Een volledig capabele, flexibele PAT-implementatieoplossing die op een willekeurig aantal instrumenten en processen kan worden ingezet.
• SynTQ® Reporting Services. Een applicatie die het mogelijk maakt om gedrukte en webgebaseerde PAT-rapporten te maken van gegevens die zijn opgeslagen in de synTQ-database, onafhankelijk van op systeemniveau werkende realtime synTQ-systemen. Het systeem biedt fabrieksmanagement, operators en R & D-engineers volledige zichtbaarheid van de huidige en historische procesprestaties, zonder de realtime-productiecontrole te verstoren.
• synTQ® Enterprise Master. Een uitgebreide web-enabled server waarmee bedrijven meerdere afzonderlijke realtime synTQ®-applicaties kunnen verbinden en coördineren met gecentraliseerd opslag- en gegevensbeheer. SynTQ® Enterprise Master is ontworpen voor de moderne wereldwijde toeleveringsketens voor productie, waar proceseigenaars mogelijk willen produceren op meerdere sites van eigenaren of leveranciers.

Daarnaast biedt een overzichtsbrochure een gedetailleerde inleiding tot de mogelijkheden van de volledige synTQ® V4.0-suite, voor gebruikers die niet bekend zijn met het systeem, of voor gebruikers die niet vertrouwd zijn met het concept van PAT-implementatiebeheer.

"SynTQ® V4.0 is ontwikkeld om tegemoet te komen aan twee dringende - en vaak tegenstrijdige - uitdagingen in moderne productieomgevingen", zegt Martin Gadsby, Director voor optimale verkoop en marketing.

"Om een ​​veel grotere mate van controle over productieprocessen te krijgen, terwijl een steeds verder verspreide productie-footprint wordt beheerd. Het modulaire ontwerp van het systeem betekent dat bedrijven een duidelijk pad hebben door PAT-ontwikkeling van het onderzoekslaboratorium naar hun wereldwijde productienetwerken. Deze nieuwe brochures zijn ontworpen om onze klanten te helpen precies te begrijpen wat ze nodig hebben voor hun huidige en komende fasen op die reis. "

De nieuwe brochures kunnen worden gedownload van de Optimal-website ( www.optimal-ltd.co.uk ) of verkregen door de verkoopafdeling van Optimal te bellen op + 44 (0) 1454 333 222

Optimal Industrial Automation Limited:

Martin Gadsby

Tel: + 44 (0) 1454 333 222 Fax: + 44 (0) 1454 322 240
Web: www.optimal-ltd.co.uk
E-mail: [Email protected]
Adres: Goodrich Close, Westerleigh Business Park, Yate, Bristol BS37 5YT, VK, Verenigd Koninkrijk.

Optimale Industrial Automation

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.