← Terug naar de categorie Level Measurement & Control

MPQC-Accredited Silo Safety Training Courses aangekondigd

mpqc geaccrediteerde silo veiligheidstraining

Toonaangevende leverancier en leverancier van silobescherming op het Britse niveau Hycontrol heeft de details bevestigd van zijn nieuwe silo-veiligheidstrainingen, die zijn geaudit en geaccrediteerd door de Mineral Products Qualifications Council (MPQC).

De cursussen bestrijken alle aspecten van silodrukveiligheid tijdens tankerleveringen en essentieel onderhoud van veiligheidsuitrusting. Hycontrol neemt nu trainingsboekingen voor de rest van 2019.

Na meer dan dertig jaar nauw samengewerkt te hebben met de groeven- en aggregaatsectoren, is Hycontrol uitgegroeid tot een van de meest ervaren bedrijven om niveau- en drukapparatuur in het Verenigd Koninkrijk te specificeren en te leveren.

Het bedrijf heeft altijd trainingen aan klanten gegeven en is nu klaar om zijn opgebouwde specialistische kennis te delen met de industrie, gericht op een van de meest urgente en veelal onbegrepen problemen van geaggregeerde en cementproducenten van vandaag: silo overdruk en veiligheid tijdens leveringen.

De diepgaande trainingscursussen voor vertegenwoordigers van de Britse industrie zullen worden gehouden in het hoofdkantoor van Redditch, Worcestershire. Onlangs gerenoveerde trainingsfaciliteiten zijn geschikt voor groepen 8-14-deelnemers voor een gedetailleerde verkenning van de oorzaken van silo overdruk, de risico's, praktische oplossingen en nog veel meer - met ervaren ingenieurs en trainers die hands-on demonstraties geven.

De trainingsprogramma's en trainingsaanbieders van Hycontrol zijn volledig geaccrediteerd door de MPQC. Aan elke deelnemer wordt een certificaat van deelname uitgereikt, met de optie van een officieel MPQC-certificaat.

Twee cursussen worden momenteel aangeboden door Hycontrol; een halfdaagse Basic Silo Safety Awareness-sessie en een volledige dag Advanced Silo Safety Awareness-cursus. Volledige details van de trainingsprogramma's en hun inhoud zijn te vinden op www.hycontrol.com/services/training.

Hycontrol Managing Director, Nigel Allen, zei:

"Omdat we al heel lang betrokken waren bij de steengroeve-, aggregatie- en cementsector, was het ons vrij duidelijk dat er geen kwaliteitstraining was over silodruk en veiligheid tijdens tankleveringen. Het onderhoud van drukbeveiligingsapparatuur is ook historisch gezien vrij slecht geweest.

Daarom is het logisch dat we goede trainingscursussen opzetten om het kennisniveau binnen de sector te helpen verbeteren, en daarmee hopelijk ook de veiligheidsnormen te verbeteren. We hebben nauw samengewerkt met de MPQC om een ​​cursusprogramma te maken dat onbevooroordeeld en informatief is, en we kijken er naar uit om deelnemers uit de hele branche te verwelkomen. "

www.hycontrol.com / 01527 406800

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link