← Terug naar categorie Nieuws & evenementen

Moore Industries kondigt nieuwe gebruiksvriendelijke productcatalogus en bijgewerkte mobielvriendelijke klantwebsite aan

moore industries nieuwe website

Moore Industries heeft een bijgewerkte, mobielvriendelijke website met een nieuwe eenvoudig te gebruiken en uitgebreide productcatalogus geïntroduceerd. De bijgewerkte website bevat dezelfde bronnen als de vorige site, inclusief koppelingen naar video's, white papers, applicaties, probleemoplossers, E-help, downloadcentrum, certificeringsinformatie en nieuws van onze populaire blog.

Nieuwe functies naast de Productcatalogus zijn onder meer een uitgebreide sectie Toepassingen, Find Your Rep Map, handige UPS- en Fed-tracking en uitgebreide ondersteuningssectie. Het vinden van uw vertegenwoordiger met de Find Your Rep Map is net zo eenvoudig als zweven boven een land of staat.

Er zijn nu twee manieren waarop bezoekers producten kunnen vinden. De pagina Producten biedt een alfabetische lijst voor huidige klanten om producten te vinden waarmee ze vertrouwd zijn, terwijl de Cataloguspagina producten sorteert op type en meerdere gerelateerde producten en modellen weergeeft met gemakkelijk zichtbare details op elke pagina. Een krachtige zoekfunctie stelt bezoekers in staat om producten te vinden door gewenste kenmerken te selecteren en snel in te zoomen op het productmodel dat aan hun behoeften voldoet.

De productpagina's bieden ook toegang tot alle downloads voor elk product, zoals gegevensblad, tekeningen, documentatie en software op één gebruiksvriendelijke pagina, samen met de productspecificaties.

In de catalogus kan een klant een vraag stellen, een offerteaanvraag opstellen, een productselectie voor later opslaan door informatie in te voeren en de belangrijkste specificaties rechtstreeks van elke productdetailpagina afdrukken.

Klantenrelaties staan ​​voorop, omdat Moore Industries niets minder dan de beste kwaliteit biedt voor producten voor procesbewaking en -controle en uitzonderlijke ondersteuningsservices voor klanten over de hele wereld.

Bezoek de bijgewerkte site op www.miinet.com

Moore Industries-Europe, Inc

Interface veldprocessen met computer-gebaseerde systemen, uitleesapparatuur en andere instrumenten

Handtekening: Gouden lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.