← Terug naar categorie Filtratie, scheiding en magnetische scheiding

Monomeerfiltratie van cruciaal belang voor de productie van zachte contactlenzen

monomeer filtratie

Amazon Filters rapporteert hoe de implementatie van zijn SupaPore PCG-capsulefilters bij een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van zachte contactlenzen, de doorlooptijden en de leveringszekerheid heeft verbeterd, waardoor de potentiële risico's voor de monomeerproductie van het bedrijf zijn verminderd.

De productie van monomeren is een essentieel onderdeel van het productieproces van contactlenzen. Om ervoor te zorgen dat hun monomeer vrij was van verontreinigingen voordat ze werden gebruikt in het lensfabricageproces, gebruikte het bedrijf geplooide polypropyleen capsulefilters, beoordeeld op 1.2μm, 2.5μm en 5μm.

Na een uitgebreide technische beoordeling van het productieproces van monomeren, boden Amazon-filters een high-performance SupaPore PCG-capsulefilter aan om de filters te vervangen die het bedrijf van oudsher gebruikte.

De SupaPore PCG-capsulefilters werden onderworpen aan een rigoureus valideringsproces waarbij tests werden uitgevoerd om gelijkwaardige filtratieprestaties aan te tonen aan de vorige capsules en om ervoor te zorgen dat de verandering geen invloed had op de filtratietijd die cruciaal is voor dit batchproces.

Naast verbeterde doorlooptijden en bevoorradingszekerheid heeft overschakelen op Amazon Filter SupaPore PCG capsulefilters geleid tot kostenbesparingen en verbeterde technische ondersteuning voor de producent van zachte contactlenzen.

Voor meer informatie over SupaPore PCG-capsulefilters alstublieft bezoek hier of neem contact op met Amazon Filters op + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Handtekening: Brons lidmaatschap

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link