← Terug naar kalibratiecategorie

Nieuwe Mobile Calibration Dienst Hits The Road

Na de succesvolle lancering van de mobiele kalibratieservice van Newlec vorig jaar, is Newey & Eyre nu klaar om het naar de massa te brengen met zijn eigen landelijke roadshow.

Kick-off van april 18th in Warrington tak van de toonaangevende groothandel's, de nationale kalibratie tour, de eerste in zijn soort, zal een totaal van 18 filialen te bezoeken in het hele land.

Ontworpen om het eenvoudiger te maken van de kalibratie, is de roadshow is ontworpen voor de presentatie van de unieke Newlec mobiele kalibratie lab; een volledig branded busje uitgerust met de nieuwste kalibratie hardware en software in de industrie, waardoor testen en certificeren kunnen worden verkregen over de locatie. Daarnaast zal een team van kalibratie ingenieurs hele worden bij de hand om advies te geven, te ondersteunen en vragen te beantwoorden.

Gavin Tallentire, productmanager voor elektrische test en kalibratie bij Newey & Eyre, zei: "We weten dat het proces van het kalibreren van elektrische apparatuur tijdrovend kan zijn voor de toch al ongelooflijk drukke aannemer; het is echter van vitaal belang voor het waarborgen van wettelijke naleving en het optimaliseren van de veiligheid. Daarom hebben we onze kalibratieservice specifiek ontworpen om het zo eenvoudig mogelijk te maken, waardoor downtime en, op zijn beurt, kosten voor onze klanten worden bespaard. Het is vrij simpel: als je niet naar ons toe kunt komen, komen we naar je toe. '

De volledig geaccrediteerde kalibratie service dekt de meerderheid van de elektrische testen van apparatuur, waaronder multimeters, stroomtangen en 17the Edition testapparatuur, zorgen voor alle apparaten zijn die werkzaam zijn binnen de vervaardigde toleranties. In aanvulling op de mobiele lab, die naar de site van de klant zal komen, de standaard calibratie dienst stelt instrument inzameling binnen slechts 24 uur en gegarandeerde beschikbaarheid van de dienst over de nationale netwerk van de groothandelaar.

Gavin voegt hieraan toe: "Sinds de lancering is ons unieke Newlec mobiele kalibratie-lab en de kalibratieservice een doorslaand succes gebleken. We wilden echter een stap verder gaan met een landelijke roadshow die is ontworpen om de massa te bereiken en nog meer klanten te laten zien hoe eenvoudig de service is, en om de concurrerende prijzen en de snelheid van de service te promoten. We kijken ernaar uit om zoveel mogelijk klanten te verwelkomen. "
De roadshow stopt bij 18 vestigingen in de maanden april, mei en juni, met inbegrip van Birmingham, Cardiff, Blackburn, Slough, Leicester en Park Royal.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.