← Terug naar de categorie Weegsystemen en apparatuur

METTLER TOLEDO heeft een nieuwe video die laat zien hoe de nieuwe SWB505 MultiMount ™ weegmodule gepubliceerd

De nieuwe SWB505 MultiMount ™ weegmodule

METTLER TOLEDO heeft een nieuwe video die laat zien hoe de nieuwe SWB505 MultiMount ™ weegmodule grondig wordt getest om te garanderen dat aan de specificaties voldoet in real-life toepassingen en kan veilig worden geïnstalleerd gepubliceerd.

Niet alle wegen modules zijn ontworpen of getest even. De nieuwe MultiMount ™ wegen modules zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en voor het weerstaan ​​van zware industriële omgevingen. In grote tank of vat installaties, weeg-modules niet alleen wegen het schip, maar ondersteunen ze ook de tanks en een integraal onderdeel van de gehele structuur, voorkomen dat het kantelen, bijvoorbeeld.

Om het vertrouwen in de weegmodule hebben, moet worden ontworpen met behulp van eindige elementen analyse (FEA) te modelleren waar de spanningen zullen zijn. Dat naast fysieke testen om het computermodel controleren, verzekert zal veilig het vat te ondersteunen. Veel wegen module producenten publiceren ratings die een vordering van steun te onderbouwen, maar hoeft niet per se uit te voeren FEA en fysieke testen, zoals METTLER TOLEDO doet. Weeg modules die hebben overleefd stress en sterkte analyse maken installaties veiliger en een langere levensduur van het product te stimuleren.

De video laat zien hoe uitgebreid testen kwaliteit tijdens de ontwerpfase zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product en hoe de innovatieve SafeLock ™ functies vergemakkelijken makkelijker en veiliger installatie.

Media Contact:

Bodo Schulte-Ellerbrock
METTLER TOLEDO
+ 41 44 944 2694
[Email protected]

Mettler-Toledo BV

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.