← Terug naar categorie Maintenance & Asset Management

Metaalgevulde lasdraad met zeer laag diffundeerbare waterstof voor staal met hoge sterkte

gevulde draad

ESAB, een wereldleider in las- en snijtechnologieën, introduceert Coreweld 69 LT H4, een lasdraad met metalen kern voor zeer sterk staal. Deze nieuwe draad profiteert van zeer lage diffundeerbare waterstof en heeft een vloeigrens van 690 MPa of hoger en een uitstekende onder-nul taaiheid tot -60 ° C.

Coreweld 69 LT H4 is geschikt voor handmatig, gemechaniseerd of robotlassen en presteert buitengewoon goed bij het fabriceren van componenten voor toepassingen zoals kranen en hijsapparatuur, mobiele machines, chassis en carrosserie voor bedrijfsvoertuigen, laadapparatuur, trechters en containers.

Een belangrijk voordeel van Coreweld 69 LT H4 is de zeer laag diffundeerbare waterstof, die van vitaal belang is om door waterstof veroorzaakte koude barsten te voorkomen. Inderdaad, dit nieuwe verbruiksartikel voldoet aan de vereisten van AWS H4 en EN ISO H5, zelfs na blootstelling aan hoge temperaturen en vochtigheid. De draad is ook CE-gemarkeerd om aan te geven dat deze voldoet aan EN ISO 18276-A: T 69 6 Mn2NiMo MM 2 H5.

Net als andere ESAB metalen gevulde draden, wordt Coreweld 69 LT H4 gekenmerkt door een soepele boogoverdracht, resulterend in minimale spatten en silicium op het lasoppervlak, evenals een brede boog die het risico op defecten vermindert door een gebrek aan fusie . Coreweld 69 LT H4 is geschikt voor sproeibooglassen in neerwaartse PA- en PB-posities met een argon / CO2-gasmengsel met 5-15% CO2.

ESAB Coreweld 69 LT H4 is beschikbaar op stock of om draaddiameters van 1.2, 1.4 en 1.6 mm te bestellen; klanten kunnen 16 kg draadmanden of Marathon Pac ™ bulkpakketten bestellen.

ESAB is een erkend leider in de las- en snijindustrie. Van aloude processen bij het lassen en snijden tot revolutionaire technologieën in gemechaniseerd snijden en automatiseren, ESAB's vulmetalen, apparatuur en accessoires bieden oplossingen aan klanten over de hele wereld.

Voor meer informatie, bezoek www.esab.com of bel 01992 769515.

Procesindustrie Informer

Gerelateerd nieuws

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Deel via
Kopieer link